S beden kask kafayı sıkıyor

Yahyabeyy

Hectopat
Daha fazla  
İnternetten kask siparişi verdim kask takarken fazla zorlanmadan takıyorum ama çıkartırken bildiğin kaskla cebeleşiyorum kaskı taktıktan sonra yanaklarımdan sıkıyor. Çevresinden de hafif sıkıyor kaskı çıkartırken kulaklarımı bayağı acıtıyor. Kafamın ölcüsü 56.5 falan 56 da çıkıyor bazen s beden 55 56 bir de ben bu kaskı buff ile falan takasam daha çok sıkar. Ne yapacağım bilmiyorum, M beden de bol gelirse diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafanızın üstünden ya da alnınızın hafif üstünden sıkıyor mu? diye soracaktım ama kulağı sıkıyor demişsiniz. O zaman kask küçük geliyor. Bir beden büyüğünü almanız gerek.
Tak-çıkar denedim, bayağı kulağım kanadı. M beden sipariş verdim, kafam 57 numaraymış zaten.

Kafanızın üstünden ya da alnınızın hafif üstünden sıkıyor mu? diye soracaktım ama kulağı sıkıyor demişsiniz. O zaman kask küçük geliyor. Bir beden büyüğünü almanız gerek.
Hafif sıkıyor, ben bunaldım içinde yani. Yazın o kaskı takmak ölüm gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
hafif sıkıyo ben bunladım içinde yani yazın o kaskı takmak ölüm gibi bişey
Kask hafif sıkar zaten. Olması gereken o. Ama her kask kalıbı her kafaya oturmaz. Mesela benim kafama agv kasklar olmuyor. M bedenden kafam geçmiyor, L beden büyük geliyor. Kaskı kafana tak, 15-20 dakika bekle. Kafanda acıyan nokta olmuyorsa o kask kafana olmuştur. Takarken ve çıkarırken kafana buff takarsan daha az acıtır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı