Çözüldü S Suggest nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Murat3

Hectopat
Merhaba. Google etkinliklerimde cihazımdan S Suggest diye bir uygulamaya girilmiş ama böyle bir uygulamam yok. Tıkladığımda Play Store açılıyor ama ekran gelmiyor nedir bu?

Screenshot_20220721-213422_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırsam telefonun arayüzünde gezinirken önerilen uygulamalara göz gezdirdiniz. Cihazınız Android tabanlı olduğu için Google hareketleriniz hesabınıza yansıyor. S Suggest Samsung'un geliştirdiği bir uygulamaydı, uzun zaman önce kaldırıldı. Play Store'da gözükmemesinin nedeni bu. Kısacası bir sorun teşkil etmez.
Sanırsam telefonun arayüzünde gezinirken önerilen uygulamalara göz gezdirdiniz. Cihazınız Android tabanlı olduğu için Google hareketleriniz hesabınıza yansıyor. S Suggest Samsung'un geliştirdiği bir uygulamaydı, uzun zaman önce kaldırıldı. Play Store'da gözükmemesinin nedeni bu. Kısacası bir sorun teşkil etmez.

Çözüm

Hocam sıkıntı çıkmaz değil mi gerçekten çünkü takıntım var.

Yok hocam merak etmeyin. Biraz araştırdım böyle gözükmesinin nedeni Samsung'un alan adını hala yenilememiş olmasıymış. Zaten virüs olsa göze çarpmaması için arkaplanda çalışacağından dolayı böyle Google hizmetlerine "X Uygulamasını Kullandınız" diye oturum geçmişinizde görüntülenmez. Eğer hala endişeleniyorsanız ESET Antivirüs yazılımı ile bir test yapabilirsiniz:)

Kusura bakmayın hocam TP sunucusu zaman aşımını uğradı o yüzden cevaplayamadım.

Yok hocam merak etmeyin. Biraz araştırdım böyle gözükmesinin nedeni Samsung'un alan adını hala yenilememiş olmasıymış. Zaten virüs olsa göze çarpmaması için arka planda çalışacağından dolayı böyle Google hizmetlerine "X uygulamasını kullandınız" diye oturum geçmişinizde görüntülenmez. Eğer hala endişeleniyorsanız ESET antivirüs yazılımı ile bir test yapabilirsiniz:)

Kusura bakmayın hocam TP sunucusu zaman aşımını uğradı o yüzden cevaplayamadım.

Malwarebytes ile tarama yapıyorum deneme sürümündeyim temiz cihaz çok teşekkür ederim yardım ettiğin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı