Sanırsam telefonun arayüzünde gezinirken önerilen uygulamalara göz gezdirdiniz. Cihazınız Android tabanlı olduğu için Google hareketleriniz hesabınıza yansıyor. S Suggest Samsung'un geliştirdiği bir uygulamaydı, uzun zaman önce kaldırıldı. Play Store'da gözükmemesinin nedeni bu. Kısacası bir sorun teşkil etmez.
Yok hocam merak etmeyin. Biraz araştırdım böyle gözükmesinin nedeni Samsung'un alan adını hala yenilememiş olmasıymış. Zaten virüs olsa göze çarpmaması için arkaplanda çalışacağından dolayı böyle Google hizmetlerine "X Uygulamasını Kullandınız" diye oturum geçmişinizde görüntülenmez. Eğer hala endişeleniyorsanız ESET Antivirüs yazılımı ile bir test yapabilirsinizHocam sıkıntı çıkmaz değil mi gerçekten çünkü takıntım var.
Kusura bakmayın hocam TP sunucusu zaman aşımını uğradı o yüzden cevaplayamadım.Hocam sıkıntı çıkmaz değil mi gerçekten çünkü takıntım var.
Yok hocam merak etmeyin. Biraz araştırdım böyle gözükmesinin nedeni Samsung'un alan adını hala yenilememiş olmasıymış. Zaten virüs olsa göze çarpmaması için arka planda çalışacağından dolayı böyle Google hizmetlerine "X uygulamasını kullandınız" diye oturum geçmişinizde görüntülenmez. Eğer hala endişeleniyorsanız ESET antivirüs yazılımı ile bir test yapabilirsiniz
Kusura bakmayın hocam TP sunucusu zaman aşımını uğradı o yüzden cevaplayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.