S.T.A.L.K.E.R. 2 1273 TL'ye alınır mı?

@RonPel Gamepass'ten oynayin. The Last Of Us 2 on siparis Epic Games'te o civarlardayden ben almazdim.

Oyunu 3 saat civari oynadim, daha fazla da olabilir. Oyun hosuma gitti, grafikleri gercekten iyi. Atmosfer guzel, ama karakterlerin mimikleri pek 2024 oyunu gibi hissettirmiyor.

Hocam buradan alınır mı? Steam gift olarak geliyormuş güvenilir mi biraz araştırdım bu Steam gift olayını eğer çalıntı kart ile alınırsa oyun hesabından siliniyormuş.
Eger The Last of Us oynamadiysan ilk onu oyna bence.

Red Dead Redemption 2 bir şaheserdir örnek olarak. Veya Witcher 3, Elden Ring filan.
Hepsini biliyorum fakat oynama firsatim olmadi. Tesekkur ederim.

Last of Us serisini oynamıştım PS4 üzerinden çok zevk alamadım bana göre değildi oyun. Normalde zombili oyunları çok severim fakat hikayesi olarak beni içine çekemedi.

@RonPel Gamepass'ten oynayin. The Last Of Us 2 on siparis Epic Games'te o civarlardayden ben almazdim.

Oyunu 3 saat civari oynadim, daha fazla da olabilir. Oyun hosuma gitti, grafikleri gercekten iyi. Atmosfer guzel, ama karakterlerin mimikleri pek 2024 oyunu gibi hissettirmiyor.
Dostum Stalker 2 için ben de baya heyecanlanıyorum ama baya pahalı geliyor. Npc'ler nasıl ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı