S.T.A.L.K.E.R. 2 alınır mı?

erenutebay

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2022
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bildiğiniz gibi S.T.A.L.K.E.R. 2, 5 Eylül'e ertelendi. Oyunu oynamak için Haziran'a kadar Game Pass üyeliği almıştım fakat oyun yetişmeyecek. Oyun Epic Games'te 345 TL. Sizce alınır mı yoksa oyun patlar mı? Oyun geliştirilirken savaş çıktığından dolayı çok şüpheliyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güzel çıkacak. Savaş varken bile oyunu iptal etmedilerse çok çalışmışlardır bu oyun için. Bence alınır 345 lira çok değil zaten böyle bir oyun için.
 
Tahminimce güzel çıkacak oyun ki zaten şu an 345 lira bana göre yeni çıkan bir oyun için hiçbir şey üstüne bir de Türkçe dil desteğide var. Serinin diğer oyunlarınıda oynadıysan ve ilgilini çektiyse direkt al.
 
EPIC'de 345 TL. Kendi perspektifimden bakınca çölde vaha gibi bir birleşim. Hem en sevdiğim tür oyunlardan biri hem de açık ara en sevdiğim 3-4 oyun serisinden biri.

Özellikle türü ve S.T.A.L.K.E.R serisini seviyorsanız hiç kaçırmadan alın derim naçizane.
 
Bildiğiniz gibi S.T.A.L.K.E.R.. 2, 5 Eylül'e ertelendi. Oyunu oynamak için Haziran'a kadar Game Pass üyeliği almıştım fakat oyun yetişmeyecek. Oyun Epic Games'te 345 TL. Sizce alınır mı? Yoksa oyun patlar mı? Oyun geliştirilirken savaş çıktığından dolayı çok şüpheliyim.

Gelen yorumlar patlayacağı yönünde. Ama bütçe varsa alın dursun kenarda derim. Güzel çıkma ihtimali de yüksek.
 
Bu kadar ertelenen bir oyuna %100 hype ve umutla yaklaşmayın ama Stalker kalitesinde olacağını umuyorum ben de. 345 TL unutulmuş bir fiyat zaten fark ederlerse güncellenir, bekleyin derdim ama şu ekonomide beklemek çok kötü :D
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı