S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oynanışı neden ağır ve aim kontrolü zor?

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci

Belki oyun pek stabil olmadığından zorlanıyorumdur ama aim alırken bile çok sekiyor, hadi oynanış ağır bu fena değil de aim konusunda zorlanıyorum. Pompalı da isabet ettirmem zor, AK ise çok sekiyor zaten. Bir de üzerime gelen köpek tarzı şeylerde de zorlanıyorum, kaçıyorum.

Aslında olması gereken oynanış bu. Oyunların çoğu silah kullanımını çok basitleştiriyor.

Oyun akıcı olsa tamam ama pek akıcı değil, düşmanlar gelirken akıcılık düşüyor ben zorlanıyorum. Yoksa güzel gerçekçiliği ama akıcılık az olursa üstüne aim zorluğu zor olursa zorlanılabilir. Acemi zorluğunda oynuyorum.

Zamanla alışıyorsun ilk başta zor gelebilir. Ayarlardan kendi hassasiyet ayarlarını yaparsan süreci hızlandırırsın.

Belki oyun pek stabil olmadığından zorlanıyorumdur ama aim alırken bile çok sekiyor, hadi oynanış ağır bu fena değil de aim konusunda zorlanıyorum. Pompalı da isabet ettirmem zor, AK ise çok sekiyor zaten. Bir de üzerime gelen köpek tarzı şeylerde de zorlanıyorum, kaçıyorum.
Tercih. Bu tarz oyunlarda gerçekçi olması için çok titreyen karakter ve sekme koyuyorlar.
Şahsen bende Last of Us'ta yay kullanırken çok zorlanıyordum. Kendi çevresinde dönüyor nişangah.

Çoğunlukla ayarlar kısmına bu zorluğu kıracak birşey koyuyorlar. Gamepad için aim desteği gibi, eğer yoksa belki mod çıkmıştır onun dışında yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı