S.T.A.L.K.E.R. 2 resmi Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor!

Düşük fiyat ve Türkçe dil desteği. Daha ne olsun? Abi Türkçe olmazsa korsan oynarız diyen arkadaşlar oyunu alabilir :)
Türkçe yoksa korsan oynarız diyen arkadaşların satın aldigi oyun sayısı 10 falandır herhalde. Sony oyunları PCye gelmese daha bile az olabilirdi.

Polonya'lı ve Ukrayna'lı yapımcılar bize gereken önemi veriyorlar. Ben Game Pass kullanmadığımdan Steam'den ön siparişi yaptım. Dolar kuru düşünülürse fiyatı gayet iyi sonuçta paramızın bir değeri kalmadı. Bu oyununda fiyatı artabilir almayı düşünenler elini çabuk tutmalı.

Polonya'lı ve Ukrayna'lı yapımcılar bize gereken önemi veriyorlar. Ben Game Pass kullanmadığımdan Steam'den ön siparişi yaptım. Dolar kuru düşünülürse fiyatı gayet iyi sonuçta paramızın bir değeri kalmadı. Bu oyununda fiyatı artabilir almayı düşünenler elini çabuk tutmalı.
60 dolar şuan 1040TL ediyor. Ki artık oyunlar 70 dolardan çıkmaya başladığını düşünürsek 345TL çok çok ucuz. 20 dolar ediyor yani indie oyun parası.

Üstelik Türkçe geliyor bu arada gerçekten fiyatı artabilir çıkış döneminde.
@490836
Muhtemelen 500TL olur. Callista Protocol ve Sniper Elite 5 gibi oyunlarla artık PC'de 500TL konsolda da Gotham Knights gibi oyunlar ile 1000TL standartlaşmaya başlayacak gibi. Belki Ubisoft hâlâ 250TL yapar oyunlarını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı