YaramazMorde
Hectopat
Steam'den yüklediğim oyunu kapatmayı Görev Yöneticisi'nden denemiştim. Yanlış bir şeye bastım sanırım. Oyunu silip yükledim ama hala açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
Pardon. HiBit ile gereksiz kayıt defterlerini, dosyaları temizledikten sonra yeniden yükledim oyunu ve açıldı. Yine de ilginiz için çok teşekkür ederim.Rapor oluşturmak zaten sorunu çözmez. Sorunu anlamamızı sağlar. Neyi neden istediğimi bile bilmeden reddediyorsanız sorunu çözmede kolaylıklar dilerim size![]()
Rapor, rapor, rapor, rapor.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Pardon. HiBit ile gereksiz kayıt defterlerini, dosyaları temizledikten sonra yeniden yükledim oyunu ve açıldı. Yine de ilginiz için çok teşekkür ederim.Rapor oluşturmak zaten sorunu çözmez. Sorunu anlamamızı sağlar. Neyi neden istediğimi bile bilmeden reddediyorsanız sorunu çözmede kolaylıklar dilerim size![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.