Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
Tamamdır. Teşekkür ederim hocam.Telefondan hiç denemedim. Bilemiyorum onu. Bilgisayarda olduğu gibi affilite linki yönlendirmesi yapmayabilir. Riskli bence.
Tamamdır. Teşekkür ederim hocam.Telefondan hiç denemedim. Bilemiyorum onu. Bilgisayarda olduğu gibi affilite linki yönlendirmesi yapmayabilir. Riskli bence.
Avantajix, derken?@cumali_032 hocam bir arkadaş Avantajix ile ekstra %40 daha indirim oluyor demiş. Ben şimdi ona bakıyordum eğer oluyorsa daha da ucuza gelir.
www.avantajix.comAvantajix, derken?
80 TL civarı bir komisyon istedi 1000 küsür TL için. Ben de havale ile yükledim parayı.Swallet kullananlara bir sorum var, kredi kartı ile bakiye yükleniyor mu? Nays vb. cüzdan uygulamaları desteklemiyor kredi kartını.
Hocam kredi kartıyla yükleniyor. 1000 TL için 15 lira ödedim.Swallet kullananlara bir sorum var, kredi kartı ile bakiye yükleniyor mu? Nays vb. cüzdan uygulamaları desteklemiyor kredi kartını.
Hocam ben linke tıklayıp alışveriş yaptım 24 saat dolmadı ama hala görünmüyor. Sizin kaç saatte panele düştü?Avantajix sitesine girin. Üye değilseniz üye olun. Sonrasında sitede Samsung diye arayın. Oradan yönlendirilen linkten ürünü sepete atıp satın alın. 1 gün sonra panelde görünüyor. 3-4 ay sürebilir yatması ama garanti gözüyle bakmayın. Ama yıllardır kullanırım Avantajix i daha mağdur etmedi.
Hocam bende bugün düştü. Eğer düşmediyse manuel eklenebiliyor.Hocam ben linke tıklayıp alışveriş yaptım 24 saat dolmadı ama hala görünmüyor. Sizin kaç saatte panele düştü?
Kaç saatte düştü hocam tahmini olarakHocam bende bugün düştü. Eğer düşmediyse manuel eklenebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.