S10+ One UI 6.1 kurulumu nasıl yapılır?

NicholaiC

Decapat
Daha fazla  
S10+ telefonum için One UI 6.1 kurulumunu nasıl yapabilirim arkadaşlar? Yapmalı mıyım? Videolarda çok iyi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam S9 Plus vs. olsaydı çok güzel hemen kurabilirdiniz.
Noble veya Floyd gibi alternatifler vardı.
Fakat S10 zaten Android 12 olduğu için sanırsam kimse uğraşmamış.

Telefonun orijinalliği bozulmasın diye sürüm düşürmüyorum benim gözümde One UI 6.1 çok kötü özellikle emojileri...

İstesenizde düşüremezsiniz Samsung telefonlarda, ayrıca One UI 6.1 bence oldukça güzel emoji yüzünden daha düşük arayüzde durmak saçma özellikle kilit ekranı widgetleri çok hoş olmuş.

Aktif olarak S23u kullanıyorum doğru söylemek gerekirse yapay zekanın pek bir faydasını görmedim yapabileceğim şeyler ne ki fotoğraf editlemekten başka?

Hocam ne var işte bağımlı kalmazsınnız telfona (!)
Bağımlılıktan değil, 7-8 saat ekran süresi zamanında, telefonu 2 günde bir şarj ederdim. Fakat 3-4 Saat aralığına düşünce gün içinde şarja takmam gerekiyor. Memlekete gidince mesela bu telefon hayatımı kurtaracak olan şey fakat 3-4 saat ekran süresi berbat bir şey. Bu telefon S21. Şu an bu S21 garanti servisinde. Artık ne yaparlar bilmiyorum. J8 kullanıyorum şimdilik ve kendisi 5-6 saat ekran süresi veriyor. 3500 Mah bataryasına rağmen. Eski işletim sistemleri daha iyidir. Ben S21 böyle olacağını bilseydim Uİ6.0 güncellemesi yapmazdım. Artık çok geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı