S10+ telefonum için One UI 6.1 kurulumunu nasıl yapabilirim arkadaşlar? Yapmalı mıyım? Videolarda çok iyi gözüküyor.
Telefonun orijinalliği bozulmasın diye sürüm düşürmüyorum benim gözümde One UI 6.1 çok kötü özellikle emojileri...
One UI 6.1 çok kötü özellikle emojileri...
Hocam yok be. Özellikleri çok güzel ama benim telefonumun 7-8 saat ekran süresini 3-4 saate indirmiş lanet bir işletim sistemidir kendisi.
Bağımlılıktan değil, 7-8 saat ekran süresi zamanında, telefonu 2 günde bir şarj ederdim. Fakat 3-4 Saat aralığına düşünce gün içinde şarja takmam gerekiyor. Memlekete gidince mesela bu telefon hayatımı kurtaracak olan şey fakat 3-4 saat ekran süresi berbat bir şey. Bu telefon S21. Şu an bu S21 garanti servisinde. Artık ne yaparlar bilmiyorum. J8 kullanıyorum şimdilik ve kendisi 5-6 saat ekran süresi veriyor. 3500 Mah bataryasına rağmen. Eski işletim sistemleri daha iyidir. Ben S21 böyle olacağını bilseydim Uİ6.0 güncellemesi yapmazdım. Artık çok geç.Hocam ne var işte bağımlı kalmazsınnız telfona (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.