Çözüldü S10 Plus Pixel Experience nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Odios01
Bilemiyorum hocam. Hem yeni konu açmak daha iyi olur.
Hocam TWRP'den 'Wipe Cache' yapmak için girdim. Sonrasında çıkarken; "Reboot" ve "System" dedim. Bir 4 dakika oldu herhalde, Google'ın G'si duruyor ve altında bir çizgi bir yeşil bir beyaz oluyor. Telefon açılmıyor şu anda. :D
Ne yapmam gerek? Telefonu nasıl kapatacağım?

Hocam TWRP'den 'Wipe Cache' yapmak için girdim. Sonrasında çıkarken; "Reboot" ve "System" dedim. Bir 4 dakika oldu herhalde, Google'ın G'si duruyor ve altında bir çizgi bir yeşil bir beyaz oluyor. Telefon açılmıyor şu anda. :D
Ne yapmam gerek? Telefonu nasıl kapatacağım?
Format Data yapın hocam. Ses kısma ve güç tuşu ile zorla kapatın.

@Umut Nas galiba yanlışlıka bütün telefon her şeyini sildim hocam. :D
Ama hem dosya gezgininde hem de TWRP Install bölümünde birçok dosya var. "Tekrardan yükleyeyim" diye her şeyi sıfırlayayım dedim, bazılarına hata verdi.

Hocam o zaman işlemleri tekrarlayın.
1662283871229.png

Şu bar bir türlü dolmuyor ve telefondaki her şeyi sıfırladığımda error yazısı çıkıyor. Hatta şimdi Internel Storage klasörü de gitti. Ben neden bu kadar şanssızım ya, PE'yi atanadım bir türlü.

@Umut Nas hocam Android 12 PE yükledim de, ileride, Android 13 güncellemesi gelir mi? Veya ne kadar süre güvenlik güncellemeleri vs. alır telefon? Bunu nereden öğrenebilirim?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1506713
Şu bar bir türlü dolmuyor ve telefondaki her şeyi sıfırladığımda error yazısı çıkıyor. Hatta şimdi Internel Storage klasörü de gitti. Ben neden bu kadar şanssızım ya, PE'yi atanadım bir türlü.

@Umut Nas hocam Android 12 PE yükledim de, ileride, Android 13 güncellemesi gelir mi? Veya ne kadar süre güvenlik güncellemeleri vs. alır telefon? Bunu nereden öğrenebilirim?
Romlar güncelleme almaz sanırım. S8 için Lineage OS 20 çıktı. Yani android 13 olarak çıktı. Çok fark yok ama kullandığında fark ediyor.

Kısaca eğer custom rom yükledi isen yeniden install yapman gerek. (Tabii ki yedek vs alman gerek önce)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı