Çözüldü S10 Plus Pixel Experience nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hatta bende bu akşam Pixel yazılımını kuracağım. 10 gün önce yeni sürüm çıkmış. Ben şubat ayında çıkan yazılımlarını yüklemişim. Aşırı ısınma yapıyordu eski sürümde. Sen şu an memnun musun ? Batarya ısınma vs. @Odios01

@Umut Nas Hocam bana da verdiğiniz milattan önceki yazılım sürümünü :D

Son düzenleme:
Aşırı ısınma yapıyordu eski sürümde. Sen şu an memnun musun ? Batarya ısınma vs.
Şu an gayet iyi. Bataryası falan normal, eğer sürekli olarak bakarsanız sanki bir tık hızlı bitiyor ama 24 saat boyunca, hiç kalkmadan bakamayacağınız için 1 günü rahat çıkaracağını düşünüyorum. Birkaç gün daha geçsin, batarya daha da alışır ve daha yavaş gider diye düşünüyorum ama şu anda bile iyi gidiyor. Yani aşırı hızlı bitme gibi bir olay yok.
Performans olarak daha iyi. Tabii Google uygulamaları hariç hiçbir şey bulunmayınca (bloatware vs.) kat kat daha iyi oluyor cihaz performansı.
Pardon biraz fazla uzun yazmışım. :D

Şu an gayet iyi. Bataryası falan normal, eğer sürekli olarak bakarsanız sanki bir tık hızlı bitiyor ama 24 saat boyunca, hiç kalkmadan bakamayacağınız için 1 günü rahat çıkaracağını düşünüyorum. Birkaç gün daha geçsin, batarya daha da alışır ve daha yavaş gider diye düşünüyorum ama şu anda bile iyi gidiyor. Yani aşırı hızlı bitme gibi bir olay yok.
Performans olarak daha iyi. Tabii Google uygulamaları hariç hiçbir şey bulunmayınca (bloatware vs.) kat kat daha iyi oluyor cihaz performansı.
Pardon biraz fazla uzun yazmışım. :D
Bana da şimdi yüklemek düşer 😀

Hayırlı olsun şimdiden. Benim yüklediğim büyük ihtimalle 10 gün önce çıkan.
TWRP yüklerken can çekiştim resmen. 🤣
Ama değdi gerçekten 😀

@Umut Nas Hocam yeni çıkan 20 gün önce güncellenmiş sürümü yükledim. Öyle bir ateş ki sana anlatamam. Isınma vs hiç yok. 9 ay önceki yazılımı nerden bulduysak :D

Son düzenleme:
Hocam yeni çıkan 20 gün önce güncellenmiş sürümü yükledim. Öyle bir ateş ki sana anlatamam. Isınma vs hiç yok. 9 ay önceki yazılımı nereden bulduysak :D

Hocam...
Ben size demiştim. Hatırlayın :)
Siz telefonu fazla yormayalım dediniz.

Herhalde telefon fazla ısınmaktan arada kasıyordu. Pixel ROM gerçekten hiç ısınmıyor, telefon rahat. RAM rahat, gereksiz, hiç kullanmadığım uygulamalar yok. Telefon rahatladı resmen. En iyi kararı verdik ikimiz de.
Bencede. Önceden yüklediğim sürüm Şubat 2022 ayında yayınlanan sürümdü. Yani ilk çıkış sürümü. Baya hata vardı. Isınma ile birlikte kasma yapmıyordu ama acayip pili götürüyordu. Şu an gerçekten çok rahatladım.

@azimli42 hocam sanırsam bootloader kilidini açmaktan, Samsung Kamera'yı indiremiyorum. Onda kullandığım birçok özellik vardı. Onu nasıl indirebilirim? Veya Samsung Kameraya benzer bir kamera uygulaması varsa onu da kullanabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı