S10 serisi alınmalı mı?

Bay kararsız 2

Hectopat
2-3 gün sonra S10e almayı planlıyordum ama Youtube'da karşıma çıkan videolar nedeniyle baya baya gözüm korktu.
Siz de rastlamışsınızdır o videolara. Samsung benim gözümde gerçekten yerin dibine girdi ama yine de S9 veya S10 modellerini almak istiyorum hala çünkü Samsung dışında diğer Android cihazlara bakmak istemiyorum.
Apple 8 Plus veya Apple 8 alabilirim belirli bir indirim yaparlarsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözünüzü korkutan şey nedir?

Xiaomi modellerine yönelin.
Samsung'un maalesef Türkiye servisi berbat. Youtube'de gördüğünüz Hardware Plus'un servisle ilgili videolarındansa maalesef doğru. Yine de her telefonda olacak diye bir şey yok. Sağlam bir yerden alırsanız bence sorun çıkmaz.
Türkiyede servise niye bu kadar önem veriyorlar ki ? Azerbaycanda telefonların resmi servisi falan yok. Kimse de dert etmiyor. Çok takıyorsunuz garanti meselelerini.

Gözünüzü korkutan şey nedir?
Mağdur olan çok kişi var kamerada, işletim sisteminde...
Yani kısaca telefonu alınca kutudan teknik arızasıyla çıkıyor bu durumu yaşamak istemiyorum. Ondan dolayı neredeyse bilgisi olan herkesle konuştum bu sitede.
Bu arada siz bu sitenin yöneticisi misiniz?
Samsung'un maalesef Türkiye servisi berbat. Youtube'de gördüğünüz Hardware Plus'un servisle ilgili videolarındansa maalesef doğru. Yine de her telefonda olacak diye bir şey yok. Sağlam bir yerden alırsanız bence sorun çıkmaz.
Mediamarkt, Teknosa en kötü vatandan almayı planlıyorum ama bu sorun samsungtan geliyor anladığım kadarıyla. Yani temelde sorun var.

Galiba bu S9 ve S10 serilerinde çok kararsız kaldınız. Kaç gündür konularınızı görüyorum. Telefon işi şans işi. Her telefon sorun çıkaracak diye bir şey yok. Bu olay biraz da şans meselesi. Bir kez bozulunca markaya küsmek saçma diye düşünüyorum. Kaç yıl önce mesela Samsung Galaxy Note 4 aldık ve hala sapasağlam ama daha geçen yıl Samsung Galaxy Note FE aldık ve 5 ay içinde sorun çıkardı ve telefonu servise gönderip para iademizi aldık. Telefonu alırken sorunsuz bir yerden almak da önemli. Cihazı alırken Türkiye garantili olmasına dikkat edin.

Açıkçası servis noktasına göre değişir. Ben Bakırköy ve Gaziosmanpaşa servis noktalarını kullandım. Bakırköyün cihazın ekranındaki leke için ekran değişimine beni 20 gün bekletip üstüne cihazı aldığımda IMEI'si sıfırlanmış bir halde geldiğini, ekran değişmesine rağmen kalibrasyon yapıldı gibi saçma bir not ile kapatıldığını garanti dahil batarya değişimine 4 gün beklediğimi , Gaziosmanpaşa servisinin 4 günde çözemediği (batarya pil ekran değiştiripte çözemediği) Gear S3 tam şarj olmama sorunumu da 1 günde çözdüğünü bilirim. Yani iyi de geçebiliyor kötü de kısacası şansa kalıyor biraz ve tamamen teknisyene bağlı. S10 olayına gelince ise sorunları çok var ve Samsung Test cihazında çıkmayan soruna değişim/iade almak baya zor. Servis anlamında baya berbatta olabiliyorlar baya iyi de. Şansınıza bağlı oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı