S10+ vs iPhone X

NicholaiC

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selamlar, yaklaşık 1 senedir S10+ kullanıyorum. Bataryasını yeni değiştirdim biraz daha fazla ekran süresi alıyorum. Ama telefonun kamerasından memnun değilim, çok ışıklı ortamda harika çekiyor ama video ve biraz kapalı ortamlada kötü çekiyor ışık süzmesi yapıyor. Sizce iPhone X geçilir mi yardımcı olur musunuz?

Hocam iPhone X de bu zamanda kullanılmaz bütçeniz ne kadar?
Yani bütçem çok fazla yok , zamanında s20fe de kullandım ama arayüz olarak malzeme kalitesi olarak s10+dan kötü geldi. İnstagramda mesajlarda emoji seçeneğim yok bile cihaz güncel olmadığı için , samsunf klavyede yok. Google klavyede var ama iphone 7plus kullansam bile böyle bir sorunla karşılaşmam diye düşşünüyorum

Arkadaşlar herkese selamlar, yaklaşık 1 senedir S10+ kullanıyorum. Bataryasını yeni değiştirdim biraz daha fazla ekran süresi alıyorum. Ama telefonun kamerasından memnun değilim, çok ışıklı ortamda harika çekiyor ama video ve biraz kapalı ortamlada kötü çekiyor ışık süzmesi yapıyor. Sizce iPhone X geçilir mi yardımcı olur musunuz?

S10'larda AMOLED ekran var ve çok kolay yanıyor. Bütçenizi belirtin daha iyi telefonlar önerelim. 2.el iPhone X yerine 2. el SE2 alabilirsiniz A13 bionic kullanıyor tek sorun ekranı küçük iPhone 8 ile aynı kasası.

Küçük ekran kullanamam dersenizde A12 işlemcisi ile XR öneririm çok güzel telefon.

Yani bütçem çok fazla yok, zamanında S20FE de kullandım ama arayüz olarak malzeme kalitesi olarak S10+dan kötü geldi. Instagram'da mesajlarda emoji seçeneğim yok bile cihaz güncel olmadığı için, samsunf klavyede yok. Google klavyede var ama iPhone 7Plus kullansam bile böyle bir sorunla karşılaşmam diye düşünüyorum.

Kaç bin TL bütçe önemli değil belki iyi cihaz buluruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı