S10+ VS Oneplus 7T

Makaleler
1
Yer
Dünya
Samsung Galaxy S10+ 128 GB sıfır pasaport kayıtlı mı? Oneplus 7T 256 GB sıfır pasaport kayıtlı mı önerirsiniz?
S10+ 4100, 7T 3650 TL Not: S10+'ın içinden çok kaliteli bir kulaklık da çıkıyor.
Şuan LG G5 kullanıyorum ve değiştirme zamanı geldi. Beni uzun süre idare edecek dayanıklı ve performanslı telefona ihtiyacım var. Yaklaşık 4 sene kasma donma kronik problem yaşamamam gerekiyor. LG G5 işimi fazlasıyla gördü nerdeyse 4. seneye girecek ve hala kasma donma yaşamıyorum. 7T'nin işlemcisi S10'dan güçlü ve çözünürlüğü daha düşük ikisi arasında kaldım. S10'da uzun süre sonrası yavaşlık problemi yaşar mıyım acaba. Sizlere danışmak istedim. 🤔
S10+ artıları:
•Daha yüksek ekran çözünürlüğü
•Daha iyi ön kamera
•Suya ve toza karşı dayanıklılık
•Kulaklık girişi
•Kablosuz şarj
•Wi-fi 6 ve SD Card desteği
7T artıları:
•90Hz ekran
•30W hızlı şarj
•Daha güçlü işlemci ve ekran kartı
•256 GB depolama ve daha hızlı depolama birimi (UFS 3.0)
Detaylı karşılaştırma;
Bunlar dışındaki özellikleri baya yakın. Aşırı kararsız kaldım. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Son olarak LG G5 ile bir süre daha idare edebilirim. Xiaomi mi 10'u çok merak ediyorum ayrıca daha güçlü işlemci ile gelecek acaba beklemeye değer mi?

Bundan 2.5 sene önce Hepsiburada üzerinden Oneplus 5 telefon satın almıştım ve çok memnun kaldım eğer telefon değiştirmek istersem yine aynı marka üzerinden gideceğim kesin, Android arayüzü tüm kullandığım Android arayüzlü telefonlara göre çok hızlı.

Bir Oneplus 7 Pro kullanıcısı olarak kavisli ve tam ekran keyfi için 7 Pro. Kavisli ekran sevmiyorsanız ve çentik çok da rahatsız etmez diyorsanız 7T.

7T Pro sakın almayın, 7 Pro ile arasında neredeyse fark yok fakat fiyat farkı çok.

Arkadaşlar 2020'nin ilk çeyreğinde Oneplus 8 serisi ve Xiaomi mi 10 tanıtılacak beklemeye değer mi?
Oneplus'ın bazı özellikleri ve fiyatı şimdiden belli olmuş;

Arkadaşlar 2020'nin ilk çeyreğinde Oneplus 8 serisi ve Xiaomi mi 10 tanıtılacak beklemeye değer mi?
Oneplus'ın bazı özellikleri ve fiyatı şimdiden belli olmuş;
O zamana kadar S11 serisi de çıkmış olur S11 alınabilir o zaman fakat tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı