S10e alınır mı?

S10e çok iş yapacak bir telefon değil. S10 veya S10+ almanı veya direkt iphone serisine geçmeni öneririm biraz daha bütçe biriktirip. O bütçede kalacaksan da P30 önerebilirim.

S10'lar arasında çok büyük farklar yok. Pil ve kamerada küçük farklar var. Siz dağlar kadar fark varmış gibi yazmışsınız.
S10e ve S10+ deneyimleme fırsatım oldu şuanda aktif S10+ kullanıcısıyım, normal bir kullanıcı evet farkı çok anlayamaz fakat ilk fark pilde ortaya çıkıyor zaten. Detaylı kullandıkça performans vs. diğer konularda da farkları görülebiliyor.

S10e ve S10+ deneyimleme fırsatım oldu şuanda aktif S10+ kullanıcısıyım, normal bir kullanıcı evet farkı çok anlayamaz fakat ilk fark pilde ortaya çıkıyor zaten. Detaylı kullandıkça performans vs. diğer konularda da farkları görülebiliyor.
Performansta nasıl fark olabilir?
Donanımı, işlemcisi aynı. Hatta s10e de ekranın bir tık düşük olması s10e nin daha hızlı olmasını sağlıyor. İnceleme videolarına da bakabilirsiniz.

Kız arkadaşımda Xr var yani bataryası o kadar olsa gayet yeterli aslında.
@BERWAR S10 plus aldım ama telefonda her internete girdiğimde eğer o sırada bilgisayardan oyun oynuyorsam çok fena ping giriyor diğer hiç bi telefonda bu olmamıştı sebebini biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı