S10e satın almak için güvenilir internet sayfası önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada ürün çakmadır vesaire bir şey demiyorum. Sadece çekinme durumu çok normaldir diyorum. Ben şahsen alacağım ürüne göre arada %10-%15'lik bir fark olduğu sürece hiç bakmıyorum bile diğer satıcılar kimdir, nedir diye.

Arada aracı olmak farklı, direkt muhatap olmak farklı durumlar. Satıcı güvenilir olabilir veya olmayabilir. Bu araştırılır ve karar verilir ancak yine de satıcının Hepsiburada, Amazon, Trendyol olması bambaşka bir güvence sağlıyor benim için.

Ben de zaten herkes çakma ürün satıyor demiyorum ama arkadaşa öyle anlıyor. 4000 küsür ₺ verilen ürünü Hepsiburada gibi bir siteden al dedim sadece, N11'de çok da iyi olmayan bir satıcıdan alınmasından iyidir sonuçta.

Bu arada ürün çakmadır vesaire bir şey demiyorum. Sadece çekinme durumu çok normaldir diyorum. Ben şahsen alacağım ürüne göre arada %10-%15'lik bir fark olduğu sürece hiç bakmıyorum bile diğer satıcılar kimdir, nedir diye.

Arada aracı olmak farklı, direkt muhatap olmak farklı durumlar. Satıcı güvenilir olabilir veya olmayabilir. Bu araştırılır ve karar verilir ancak yine de satıcının Hepsiburada, Amazon, Trendyol olması bambaşka bir güvence sağlıyor benim için.
Şöyle bir şey var S10E modeli zaten zamanında o fiyatlara satılmış bir telefon ve son ürün olduğu için fiyat artırılmamış tahminen ve alan kişilerin yorumları.

Zaten para direkt satıcıya gitmiyor.

Bana atıp tutuyorsun demeyi kes bildiğimi yazıyorum, yıllardır Hepsiburada'dan alışveriş yapıyorum çoğunlukla ürünleri satıcısı Hepsiburada olan ürünleri alırım.
Satıcı HB olandan alıyorsan bana ne, bize ne? Senin bunlardan alman diğerlerini güvensiz kılmıyor bunu anla.

Taa en başta Arkadaşa Hepsiburada satıcısından al diyen benim, N11'de bir satıcıyı öneren sensin, içerisinde çakma ürünler bulunan site de e-PTT (180₺'ye Nike gördüm). Daha fazla uzatma yukarıda moderatör de yazmış normalde mantıklı olan şeyi.
HB sitesinden ben de linkti aynı fiyat dedim oradan da alabilir dedim, sen daha mesajı okumamışsın. N11 sitesindeki satıcı güvenlidir, ondan onu attım. Tüm satıcılar aynı kalitede hizmet mi veriyor dedim. S10E diye adamların sana Çin malı telefon gönderecek hali yok, her mağazanın kalitesi elbet bir değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey var S10E modeli zaten zamanında o fiyatlara satılmış bir telefon ve son ürün olduğu için fiyat artırılmamış tahminen ve alan kişilerin yorumları.

Haklısınız da önceki mesjalarda yazdım yine yazayım, 3-5 ay sonra satıcıya ulaşamazsa diye bakıyorum ben konuya ama siz uyguna Türkiye garantili bir satıcıdan alayım gibi bakıyorsunuz sanırım.

Ben de zaten herkes çakma ürün satıyor demiyorum ama arkadaşa öyle anlıyor.
Israrla baştan beri sana onların güvenli olduğunu söyleyen benim, verdiğim her iki mağazada güvenli olan mağazaydı sen çıkıp buna rağmen yok onlar güvenli değil çakma ürün gönderiyor diyorsun şimdi de üste çıkıyorsun pes doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız da önceki mesjalarda yazdım yine yazayım, 3-5 ay sonra satıcıya ulaşamazsa diye bakıyorum ben konuya ama siz uyguna Türkiye garantili bir satıcıdan alayım gibi bakıyorsunuz sanırım.
3-5 ay sonra satıcı ile bir işin olmaz zaten telefonda bir sıkıntı çıkarsa işin servisle.

Bu telefon üzerinden yorum yapmadım aslında. Genel olarak bahsettim. Paranın direkt satıcıya gitmesi zaten önemli değil. N11 tabii ki aracı oluyor bu olaya ancak yukarıda saydığım satıcılar ile aralarında dağlar kadar hizmet farkı var. Yani satış sonrası olaylar genelde sıkıntılı süreçler oluyor. İade süreçlerinde N11 size en fazla aracılık edebilir ancak satıcının art niyetli olması meseleyi çok uzatır, paranızla rezil olursunuz.

Güvenilir kişisel satıcılar mevcut şu an teknoloji pazarında. İyi araştırılıp, tercih edilmeleri gerekiyor.

Daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum çünkü ceza alacaksınız. Konuyu kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı