S10'e aldım teknik servislik olayla karsilasmadım ve S10'e daha üstün. Aradaki fiyat farkına bakacak olursak XR almak kusura bakmayın da enayilik. Elma severlere bir şey diyemem.Yıllardır iOS kullanıcısı olarak S10 serisiyle Samsung'a yakınlaşmıştım ancak dünyanın şikayetini gördüm hocam. Yetkili servisinin çöplüğünü söylemek dahi istemiyorum
Bütün aile Samsung kullanıyor akrabalar da dahil. Servis yerden yere değişir. XR'a ye gidipte 3000 TL fazla vermem S10'e daha iyiyken.Samsung Türkiye'nin leş hizmet vermesi, servislerde uzman kişilerin çalışmaması sebebi ile hiçbir Samsung cihaz önermiyorum. Servislik durumunuz olduğunda "enayilik" sıfatını kendiniz için kullanmazsınız umarım.
Samsung'un çalışanları uzman'dır, Apple kullanıyorsunuz diye Apple'ın çok iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz. Bizim milletimizde hala en pahalı eşya en iyisidir lafı dolanıyor belli ki, 'enayilik' diyorsunuz ama nedense 12-13 Bin TL verip rezil olan bir kitle de siz oluyorsunuz. Samsung telefon firmaları arasında en iyi Teknik servisi yapan firmadır, boş yapmadan önce firmaları öğrenin.Samsung Türkiye'nin leş hizmet vermesi, servislerde uzman kişilerin çalışmaması sebebi ile hiçbir Samsung cihaz önermiyorum. Servislik durumunuz olduğunda "enayilik" sıfatını kendiniz için kullanmazsınız umarım.
Arkadaşın bahsediyor olduğu şey son zamanlarda S10 serisi cihazlarda sıkıntılar düzeltilmeden gönderilmesi vb.Samsung'un Çalışanları uzman'dır, Apple kullanıyorsunuz diye Apple'ın çok iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz. Bizim milletimizde hala en pahalı eşya en iyisidir lafı dolanıyor belli ki, 'Enayilik' Diyorsunuz ama nedense 12 13 Bin TL verip rezil olan bir kitle de siz oluyorsunuz. Samsung Telefon firmaları arasında en iyi Teknik servisi yapan firmadır, boş yapmadan önce firmaları öğrenin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.