S10e'ye Saf Android yükleyebilir miyim?

Dryus

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
13 Eylül 2015
Mesajlar
5.686
Makaleler
11
Çözümler
22
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M1 Macbook Air 16/256GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Software Developer
Samsung Galaxy S10e'ye Saf Android yükleyebilir miyim? OneUI çok takılıyor. Batarya hızlı bitiyor ayrıca. Samsung'un kamera uygulamasını açınca özellikle telefon yanıyor ve batarya aşırı derecede hızlı inmeye başlıyor. Oyun oynadığımda bile bu durumu yaşamadım. Araştırdığımda bununla alakalı bir şey bulamadım ancak emin olmak istiyorum.
 
Hocam, Root ile Custom ROM atarak olabilir. Fakat tavsiye etmem. Telefonun bazı özellikleri gidiyor ve şarj sorunu olabiliyor. S10 zaten güzel bir cihaz.
S10 güzel bir cihaz ama S10e'den bahsediyoruz. Batarya, kamera kullanılırken yükselen ısı gibi sorunları var. O yüzden soruyor olmalı.
 
Hiçbirine güvenemeyiz. Kendimiz yaparsak güvenebiliriz sadece telefonun Android 4 olur hadi anlarım ama yani kasıyor donuyor diye bana saçma geliyor sonuçta telefonun asıl amacı oyun oynamak değil.
Bir de kaynak koduna erişe bildiklerine güvenebilirsin.
Arayüzde takılıyor oyunlarda değil.
S10 güzel bir cihaz ama S10e'den bahsediyoruz. Batarya, kamera kullanılırken yükselen ısı gibi sorunları var. O yüzden soruyor olmalı.
Haklısınız cihaz kamerada iken eli rahatsız edecek kadar ısınıyor. Kılıfla kullanıyorum o yüzden.
Knox kilidi mevzusu varmış. Uğraşmama kararı aldım sıfırlayıp kullanacağım ne kadar giderse artık.
 
Yeni Launcher indirebiilirsin arayüz için One UI gibi telefonda varsayılan olarak gelenler genelde telefunu yavaşlatabiliyor ama 8 GB RAM'lı telefonda saçma.
S10e'de 6 Gb RAM bulunuyor. Ayrıca Launcher indirince de OneUI arayüzü arkada çalışmaya devam ediyor.
 
Telefonunuz kaç yıllık? Bende herhangi bir kasma ya da performans kaybı yok.


6 GB RAM hocam.
16 Ay oldu alalı. Şişmiş olabilir en iyisi sıfırlamak. Takılma geçer muhtemelen bir süre ancak kamerada iken aşırı ısınma telefonu ilk aldığım zamanda vardı ve bazı yerlerde de okumuştum.
 
Bana kalırsa sıfırlamadan önce bir dene dediğimi sonra başın ağrımasın.
Kapatmayı denedim kapandı ancak kontrol ettiğimde sadece anlık bir kapanma olduğunu gördüm yani kapanmıyor inatla açılıyor.
 

Geri
Yukarı