mtreussa
Centipat
Daha fazla
Selam. Her ne kadar hesabım yeni olsa da beni tanıyanlar bu eski cepleri hayata döndürmekten aldığım zevki bilir. Bende kuraldır bu, evde eskiyen bir teknolojik alet bulursam elimden kaçamaz! Neyse bu günün konusu babamın 2013'ten kalma S2 Plus'ı işte bu hastayı hayata döndürme çabalarım.
⬇⬇ ⬇⬇ ⬇⬇
Başlangıç⬇
İşe ölü olan bataryadan başladım, eski 2014'ten kalma Simex bataryayı orijinali ile değiştirdim. Sıra yaşadığım zorluklarda, ön dış ekran çatlak olduğu için yan sanayi bir ekran taktım.
Bu sefer çalıştırdım telefonu, çok yavaş idi. Bende bundan adam olmaz diyerek geliştirici seçeneklerinden biraz ayar yaptım ve biraz hızlandı ama 2 gün sonra yine aynı.
Artık ne kadar da istemesem de telefona root atmaya çalıştım, evet çalıştım diyorum çünkü tam bir ölümdü.
SD kart problemi⬇
Her şey tamam tam root atacakken evde boş SD kart olmadığını fark ettim.
neyse kötü idarelik bir şey aldım bozuk çıktı, iade etmeye gittim satıcı kabul etmedi. Neyse satıcının sülalesine hürmetler dileyerek eve gittim. Neyse bir SD kart sipariş ettim, gelmesi çok hızlı kargo(!) yüzünden 1 hafta sürdü.
Sonunda root atabildik⬇
Sonunda root attım ve telefon rahatladı. Overclock yapıp kernel attım. Meret fişek oldu.
Sonuçlar⬇
artık şimşek gibi, hatta ara sıra geceleri kaçovv diyerek beni uyandırıyor. Şaka maka harbi çok güzel oldu telefon tek sıkıntı içinde Android 4.2.2 var oda bir kebap project roma bağlı, zaten kamerası 4K çekim yapabiliyor, ciddiyim.
⬇⬇ ⬇⬇ ⬇⬇
Başlangıç⬇
İşe ölü olan bataryadan başladım, eski 2014'ten kalma Simex bataryayı orijinali ile değiştirdim. Sıra yaşadığım zorluklarda, ön dış ekran çatlak olduğu için yan sanayi bir ekran taktım.
Bu sefer çalıştırdım telefonu, çok yavaş idi. Bende bundan adam olmaz diyerek geliştirici seçeneklerinden biraz ayar yaptım ve biraz hızlandı ama 2 gün sonra yine aynı.
Artık ne kadar da istemesem de telefona root atmaya çalıştım, evet çalıştım diyorum çünkü tam bir ölümdü.
SD kart problemi⬇
Her şey tamam tam root atacakken evde boş SD kart olmadığını fark ettim.

Sonunda root atabildik⬇
Sonunda root attım ve telefon rahatladı. Overclock yapıp kernel attım. Meret fişek oldu.
Sonuçlar⬇
artık şimşek gibi, hatta ara sıra geceleri kaçovv diyerek beni uyandırıyor. Şaka maka harbi çok güzel oldu telefon tek sıkıntı içinde Android 4.2.2 var oda bir kebap project roma bağlı, zaten kamerası 4K çekim yapabiliyor, ciddiyim.
Son düzenleme: