S2 Son Silah Private Server Kapalı Beta

harajukubarbie

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2017
Mesajlar
983
Çözümler
2
Daha öncelerde birden fazla kez konusunu açtığım S2 Son Silah'ın private server çalışmaları neredeyse 3 yıldır devam ediyor ve çoğu ilerlemeleri de burada paylaştık. Proje bazı zamanlar durgunluğa girse de 1 haftadır kapalı betası gerçekleştiriliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Konuyu tam okumamışım kusura bakmayın kendi oyun geliştirmeniz sandım bunu ben.
Yok yok private server projesi tamamen. Client dosyaları ile tersine mühendislik + clientın ne istediğini anlayıp C#'da server emule edilerek yapılıyor.

Açık beta için bir tarih düşünüyor musunuz hocam?
Şu an maçın süre bittiğinde bitmemesi, sonraki rounda geçilmemesi gibi buglar var. Başka buglar da var ama en kritik olan buglar bunlar ve bunlar fixlenmeden açık betaya geçilmez diye düşünüyoruz. Projenin geliştiricisi tamamen para almadan hobi olarak çalıştığı ve gerçek hayattaki işi + bazı zamanlar bu oyundan önce gelen projeleri olduğu için proje durgunluğa girebiliyor. Bu yüzden net tarih verilmiyor ama tahminimiz bu sene tamamen açılacağı yönünde.
 
Döneminin en sağlam MMOFPS oyunlarındandı, kapanma haberi geldiğinde bayağı üzülmüştüm çok fazla oynuyordum çünkü, umarım eski günlerine kavuşur.
 

Geri
Yukarı