S2 Son Silah'ı unutamıyorum

S2 son silah neydi emekti, amaçtı her gece plazada AWP ile kapı kesmekti hastahanede kapı bugu yapmaktı gerçekten her gün özlüyorum nerdesin reisssss.

Vay be konuyu görünce duygulandım.. Neredeyse papatya olmuştum ama o kadar çok hileci vardı ki oynanmıyordu artık. Sonunda bıkıp ben de magnet hilesi yapmıştım. Sifremi bile hatırlıyorum efsane oyundu.

Elimde dosyaları var. İsteyene atayım.

Benim de Metin 2 :'). Düşündükçe elim ayağım titrer, oynayamıyorum eğitimden dolayı çünkü oyuna 2 saatini ayırırsan gelişemezsin rahat 8 saatini alır.

Benim de Metin 2 :'). Düşündükçe elim ayağım titrer, oynayamıyorum eğitimden dolayı çünkü oyuna 2 saatini ayırırsan gelişemezsin rahat 8 saatini alır.
En azından hala duruyor. S2 yok oldu resmen yani zaten global versiyonu 2012de çıktı ve 2013te kapandı hemen. Eğer Joygame olmasaydı bizde, aynı şekilde bizde de 2013te kapanırdı. Bu arada küçük bir araştırma yaptım ve Hounds'ı yapan şirket de S2'nin şirketiyle aynı. Şirket yıllar önce kapandı S2 de dahil ama şirketin kapanmasına rağmen Hounds kapanmadı ve Netmarble'ın elinde.

Oyunda güzel anılarınız olduğu için nostalji kokusunu alıyorsunuz. Ortalama bir FPS MMORPG olduğunu hatırlıyorum. Eğer gerçekten bu tür oyunları seviyorsanız Counter Strike Nexon Studio var,
S2 çıkmadan önce oynadığım Point Blank var.

MMOFPS olarak S2'den başka oyun tanıyamıyorum maalesef. İlk oynadığım MMOFPS oyunuydu da kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…