S2 Son Silah'ı unutamıyorum

Benim de Metin 2 :'). Düşündükçe elim ayağım titrer, oynayamıyorum eğitimden dolayı çünkü oyuna 2 saatini ayırırsan gelişemezsin rahat 8 saatini alır.

Benim de Metin 2 :'). Düşündükçe elim ayağım titrer, oynayamıyorum eğitimden dolayı çünkü oyuna 2 saatini ayırırsan gelişemezsin rahat 8 saatini alır.
En azından hala duruyor. S2 yok oldu resmen yani zaten global versiyonu 2012de çıktı ve 2013te kapandı hemen. Eğer Joygame olmasaydı bizde, aynı şekilde bizde de 2013te kapanırdı. Bu arada küçük bir araştırma yaptım ve Hounds'ı yapan şirket de S2'nin şirketiyle aynı. Şirket yıllar önce kapandı S2 de dahil ama şirketin kapanmasına rağmen Hounds kapanmadı ve Netmarble'ın elinde.

Oyunda güzel anılarınız olduğu için nostalji kokusunu alıyorsunuz. Ortalama bir FPS MMORPG olduğunu hatırlıyorum. Eğer gerçekten bu tür oyunları seviyorsanız Counter Strike Nexon Studio var,
S2 çıkmadan önce oynadığım Point Blank var.

Oyunda güzel anılarınız olduğu için nostalji kokusunu alıyorsunuz. Ortalama bir FPS MMORPG olduğunu hatırlıyorum. Eğer gerçekten bu tür oyunları seviyorsanız Counter-Strike nexon Studio var,
S2 çıkmadan önce oynadığım Point Blank var.

MMOFPS olarak S2'den başka oyun tanıyamıyorum maalesef. İlk oynadığım MMOFPS oyunuydu da kendisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı