S20 FE alınır mı?

JustLewn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bütçemden dolayı 6/128 GB Snapdragon modelini almayı düşünüyorum ve bu telefonu 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum. 8/256 GB versiyonu ile arasında ne kadar fark olur? Performans olarak beni üzer mi?

RAM dışında, bu telefonla ilgili dikkat etmem gereken başka bir sorun var mı? Bu yüzden almamam gerektiğini düşündüğünüz bir durum var mı?

Bütçemden dolayı 6/128 GB Snapdragon modelini almayı düşünüyorum ve bu telefonu 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum. 8/256 GB versiyonu ile arasında ne kadar fark olur? Performans olarak beni üzer mi?

RAM dışında, bu telefonla ilgili dikkat etmem gereken başka bir sorun var mı? Bu yüzden almamam gerektiğini düşündüğünüz bir durum var mı?

Üzmez, ısınma gibi bir sıkıntısı var.

Hocam bütçeniz çıkarsa S21 FE 2.nesil ya da A55 alabilirsiniz.

Şuan kullandığım telefon modeli. Telefonda kasmalar var. Gereksiz yere kamera uygulamasında bile bi takılmalar oluyor. Bence başka modele yönel derim.

Şu an alırsan sorunsuz 4-5 yıl kullanamazsın. Kagıt uzerınde cok F/P oldugu ıcın cıktıgında kız kardesıme almıstık, 3. yılında ve şu an memnun falan degıl. Ozellıkle kamerası gunumuzde cok gerıde kalıyor. Kasma donma gıbı seylerde var. Haa tabı bütçen ıcın en ıyı alternatıf olabılır.

Üzmez, ısınma gibi bir sıkıntısı var.
Biraz video izlediğimde pek öyle ısınma gibi birşey görmemiştim. Yaz ve dışarda isen ısınır diye biliyorum sadece günlük kullanımda instagram, kamera, tiktok gibi uygulamalarda gereksiz ısınma yapmaz değilmi?

Hocam bütçeniz çıkarsa S21 FE 2.nesil
Keşke çıksa ilk tercihim oydu fakat o bütçeye çıkamadım bütçem 8Bin küçük nokta kadar kırık ekranlı s20fe yi 7500 e buldum 8bine düzgün birşey bulabilirim diye araştırma peşindeyim

Şuan kullandığım telefon modeli. Telefonda kasmalar var.
Ne gibi kasmalardan bahsediyorsunuz?
Ozellıkle kamerası gunumuzde cok gerıde kalıyor.
Bence 8bin bütçeye göre 2.el olarak güzel bir telefon günümüzdeki telefonlar 40 50 binden başlıyor güzel kameralı yapacak birşey yok :/
Telefonda kasmalar var.
5 yıl boyunca kullandım pişman etmedi.
Birisi pişman etmedi diyor birisi kasma var diyor hocam hanginiz doğruyu söylüyor :D

Biraz video izlediğimde pek öyle ısınma gibi bir şey görmemiştim. Yaz ve dışarıda isen ısınır diye biliyorum sadece günlük kullanımda Instagram, kamera, TikTok gibi uygulamalarda gereksiz ısınma yapmaz değil mi?

Keşke çıksa ilk tercihim oydu fakat o bütçeye çıkamadım bütçem 8Bin küçük nokta kadar kırık ekranlı S20FE yi 7500'e buldum 8bine düzgün bir şey bulabilirim diye araştırma peşindeyim

Ne gibi kasmalardan bahsediyorsunuz?

Bence 8bin bütçeye göre 2.el olarak güzel bir telefon günümüzdeki telefonlar 40 50 binden başlıyor güzel kameralı yapacak bir şey yok :/

Birisi pişman etmedi diyor birisi kasma var diyor hocam hanginiz doğruyu söylüyor :D

S serisi iyidir hocam. Bütçeniz en fazla ona yetiyorsa alınabilir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı