S20 FE Android 14 Stock ROM kurmak mümkün mü?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar merhabar ben S20 fan Edition (S20FE) sahibiyim ve cihazıma güncelleme gelmediği için Android 14'ü kendim kurmak istiyorum fakat önerilen samfw.com sitesinden modelimi arattığımda sadece anroid 13 çıkıyor. One UI 6 ve Android 14 kurmak istiyorum ROM bunun için değil midir neden sadece bu sürüm var? Aşağıda görseli koyuyorum.

Eki Görüntüle 2307168

Dosya Ekleri

• 1725977692473.png
    1725977692473.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 116
Arkadaşlar merhabar ben S20 fan Edition (S20FE) sahibiyim ve cihazıma güncelleme gelmediği için Android 14'ü kendim kurmak istiyorum fakat önerilen samfw.com sitesinden modelimi arattığımda sadece anroid 13 çıkıyor. One UI 6 ve Android 14 kurmak istiyorum ROM bunun için değil midir neden sadece bu sürüm var? Aşağıda görseli koyuyorum.

Eki Görüntüle 2307168

Custom ROM ile mümkün.

Custom ROM ile mümkün.
Custom ROM yapan varsa bakabilirsin, ancak S20 FE'yi Custom ROM atarak Knox sayacını arttıracağına satıp S21 FE veya S21 alabilirsin 2. el.
S20 FE Android 13'e kadar güncelleme aldı. Yani stok Android 14 ROM'u mevcut değil.
Telefonun asıl kodlu modelini arattığında Android 14 gelmiyor mu?
Anladım arkadaşlar teşekkürler. Bir tane var S22 Ultra'nın Android 14 güncellemeleri ve One UI 6'sı S20FE'ye uyarlanmış ama hem benim işlemcim ile çalışmıyor hem de bazı sorunlar var. Sanırım Android 14 zor artık bu telefon için.

Anladım arkadaşlar teşekkürler. Bir tane var S22 Ultra'nın Android 14 güncellemeleri ve One UI 6'sı S20FE'ye uyarlanmış ama hem benim işlemcim ile çalışmıyor hem de bazı sorunlar var. Sanırım Android 14 zor artık bu telefon için.

UN1ca en iyisi şu an.

Android 14 almayacak maalesef, ancak bu telefon güçsüz diye falan değil, maalesef kötü güncelleme ve planlı eskitme politikası en azından S/Note/Z serileri kasten IPhone'ler kadar yavaşlatılmıyor.
Custom ROM yapan olursa kurabilirsiniz, ancak genellikle Exynos'a yapıyorlar, S9 Plus telefona bile Android 14 kurabiliyorsunuz Custom ROM var çünkü, S20 FE çok eski bir cihaz değil ilerleyen süreçte yeni Custom ROM'lar çıkacaktır bence, genelde güncelleme desteği kesilen telefonlara Custom ROM yapıyor insanlar.

Android 14 almayacak maalesef, ancak bu telefon güçsüz diye falan değil, maalesef kötü güncelleme ve planlı eskitme politikası en azından S/Note/Z serileri kasten IPhone'ler kadar yavaşlatılmıyor.
Custom ROM yapan olursa kurabilirsiniz, ancak genellikle Exynos'a yapıyorlar, S9 Plus telefona bile Android 14 kurabiliyorsunuz Custom ROM var çünkü, S20 FE çok eski bir cihaz değil ilerleyen süreçte yeni Custom ROM'lar çıkacaktır bence.
Güçsüz olmadığını biliyorum. Şu anki A54 gibi telefonlardan her yönde iyi. Şu güzelim telefona yazık ettiler destek vermeyerek. En azından Snapdragon hatrına 1 yıl daha Android 14 verip kapatabilirlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı