Witcher 2 oynamadan Witcher 3 oynanır mı?

Kral konu için epey zaman geçti ama bu Witcher oyunları aynı Dragon Age, Mass Effect gibi save dosyanı diğer oyunlara aktarabildiğin güzel oyunlardır. İlk oyunundan başlayıp, sonraki oyunların hikayesine büyük katkıda bulunuyorsun. Witcher 2'de benim tek sevmediğim şey Triss'i dayatmalarıdır. İlk oyunda ben başka bir kadını seçmiştim. Neyse ki Witcher 3 bizi daha iyi tatmin edebilecek bir oyun. 😇

Hocam 1'i atlayıp direkt 2'den başlamıştım ama bıraktım. Belki daha sonra sıfırdan başlarım ama yorum için teşekkür ederim.

Hocam 1'i atlayıp direkt 2'den başlamıştım ama bıraktım. Belki daha sonra sıfırdan başlarım ama yorum için teşekkür ederim.
Biraz zaman geçirdiysen hikayesini biraz unutmuşsundur. Ben de henüz üçüncü oyunu oynamadım ama eski bir oyun olduğu için az çok birşey biliyorum. Bende de şuan witcher 2 yüklü. Biraz oynadım, ilk oyunu bitirip buna geçtikten sonra çok iyi hissettim. Şöyle kendi saven ile 3 oyunu da oynadın mı baya tatmin olabilirsin. Sadece ilk oyunun oynanışına alışmak 3 saat kadar sürebilir. Taş,kağıt,makas mantığı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı