Instagramda sorun olup olmadigi nerden belli olur hocam yada bir uygulaması var mı?Diğer uygulamada arayüzde ayarlarda insatgramda sorun yaşamıyorsan sorun yok
Instagramda sorun olup olmadigi nerden belli olur hocam yada bir uygulaması var mı?Diğer uygulamada arayüzde ayarlarda insatgramda sorun yaşamıyorsan sorun yok
Instagram'da sorun olup olmadigi nereden belli olur hocam ya da bir uygulaması var mı?
İlerde sorun çıkarmaz değil mi hocam çünkü uzun yıllar kullanacağım telefonu.Ekran koruyucu varsa tam oturtmadan takılmış olabilir ya da ekran kirlenmiştir.Bu arada bende kullanıyorum arada bir PUBG'de kendinden basma oluyor dokunmatiği çok kaliteli değil ya da ekran koruyucu veya temizlikle ilgilidir hocam.Garantilik veya iadelik bir durumun olduğunu sanmıyorum.
2 aydır sıkıntı görmedim zaten S20 FE premium hissettiren bir telefon.Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.İlerde sorun çıkarmaz değil mi hocam çünkü uzun yıllar kullanacağım telefonu.
Kendi kendine bastığında telefonun arka kısmı sıcak mıydı?
Bazen işlemci çok ısındığında yapıyor bende anlık ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.