S20 FE SD oyunda 50 derece

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon (SM-G780G) satın aldım. Öncelikle Exynos işlemcilerin kronik ısınma problemi olduğunu bildiğim için Snapdragon'lu modeli aldım fakat gelin görün ki elimdeki cihaz Chrome'da dolaşırken bile neredeyse 35 dereceleri görüyor. Yüksek grafikli oyunlar oynarken telefon zaten 50'den aşağı inmiyor. Sizce bu durum normal mi yoksa bir sorun var mıdır?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon (SM-G780G) satın aldım. Öncelikle Exynos işlemcilerin kronik ısınma problemi olduğunu bildiğim için Snapdragon'lu modeli aldım fakat gelin görün ki elimdeki cihaz Chrome'da dolaşırken bile neredeyse 35 dereceleri görüyor. Yüksek grafikli oyunlar oynarken telefon zaten 50'den aşağı inmiyor. Sizce bu durum normal mi yoksa bir sorun var mıdır?
Güncellemelerini yaptın mı?

Bence normal. @BERWAR

Sıcaklığı ölçtüğünüz bir program var mı ? Ben de aynı modeli kullanıyorum. Test edip sonuçlarını da gönderebilirim.

Bende durum bu şekilde, oyun vs açık değil, arkada whatsapp, youtube ve twitter açık sadece.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220613-202120_CPU-Z.png
    Screenshot_20220613-202120_CPU-Z.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 62

Technopat Haberler

Geri
Yukarı