S20 FE (Snapdragon) vs A73 5G

M.Burak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum. Oyun performansı ciddi derecede üzmeyecek ama pubg gibi oyunları oynamıyorum. Genellikle mlbb, wild rift oyunları oynuyorum. Kamerası kötü olmasın yani beni memnun edebilecek bir kamera istiyorum. Günlük ihtiyacımı karşılayabilecek, en az 4-5 sene kullanabileceğim bir telefon alacağım.
Bu cihazlardan hangisini önerirsiniz? Güncelleme ve 5G önemli mi?

Son düzenleme:
Merhaba. Yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum. Oyun performansı ciddi derecede üzmeyecek ama PUBG gibi oyunları oynamıyorum. Genellikle MLBB, Wild Rift oyunları oynuyorum. Kamerası kötü olmasın yani beni memnun edebilecek bir kamera istiyorum. Günlük ihtiyacımı karşılayabilecek, en az 4-5 sene kullanabileceğim bir telefon alacağım.

A73'ün şarj ömrü ve kamerası daha iyi ama FEnin oyun performansı daha güzel.

Merhaba. Yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum. Oyun performansı ciddi derecede üzmeyecek ama pubg gibi oyunları oynamıyorum. Genellikle mlbb, wild rift oyunları oynuyorum. Kamerası kötü olmasın yani beni memnun edebilecek bir kamera istiyorum. Günlük ihtiyacımı karşılayabilecek, en az 4-5 sene kullanabileceğim bir telefon alacağım.
S20 FE Snapdragon kesinlikle. S20 FE'ı minimum 3-4 yıl kullanırsınız.

Bütçe artırarak S20+ gibi cihazlar alırsanız daha uzun kullanabileceğinizi düşünüyorum. Hem malzeme kalitesi olarak ödün vermezsiniz. İkisi arasından ise S20 FE.

S20 FE işlemci tarafında daha iyi ancak A73 daha ileriye dönük bir cihaz bence.

Bütçe artırarak S20+ gibi cihazlar alırsanız daha uzun kullanabileceğinizi düşünüyorum. Hem malzeme kalitesi olarak ödün vermezsiniz. İkisi arasından ise S20 FE.
Bütçe arttırıp neden S20+ alsın ? S21 FE almasın?

Merhaba. Yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum. Oyun performansı ciddi derecede üzmeyecek ama PUBG gibi oyunları oynamıyorum. Genellikle MLBB, Wild Rift oyunları oynuyorum. Kamerası kötü olmasın yani beni memnun edebilecek bir kamera istiyorum. Günlük ihtiyacımı karşılayabilecek, en az 4-5 sene kullanabileceğim bir telefon alacağım.

Snapdragon'lu S20 FE almanı tavsiye ederim. A73'ün S20 FE ye göre tek artısı batarya.

A73'ün şarj ömrü ve kamerası daha iyi ama fenin oyun performansı daha güzel.

A73'ün kamerası S20 FEden iyi değil. S20 FE arka ve ön kamerası 4K 60FPS video çekebiliyor. 4K 60 FPS video A73 de yok ve S20 FEdeki kamera lensleri ve yazılım A73 kamerasına göre daha iyi.

S20 Plus? Kamera şakası mı bu? Exynos 990 gibi berbat işlemcili cihaz alıp uzun süreli kullanım mümkün değil.

Bütçe arttırıp neden S20+ alsın? S21 FE almasın?

S20+ malzeme kalitesinde ki bariz farkdan dolayi daha iyi bir amiral gemisi deneyimi sunmakla beraber daha iyi bir kamera deneyimide sunuyor. Alinabilir. @Cruslan S20+ kullanıyordu, Wi-Fi'de 7-9 saat SoT veriyordu diye hatırlıyorum. Son durumu paylaşabilir. Her halükarda S21 FE'den daha iyi bir deneyim sunar diye düşünüyorum. S21 FE'nin tek artısı daha fazla güncelleme alması ve daha iyi bir SoC olabilir, ama Exynos 990 ile Exynos 2100 arasındaki farkı Genshin gibi oyunlarda görürsünüz bir tek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı