S20 FE vs. A34

Bütçe
10.000
SoC açılımı ne anlamadım kankaam 3 yyl gunceleme alır S20 FE ondan sonra almasın zaten güncelleme olmasana telefon kapanmiyor ki rahat kullanılır benim telefon 2021 güncelleme almayı bitakti rahat kullanıyorum ben.
SoC'u CPU (işlemci) olarak düşünebilirsiniz. S20 FE modelinin desteği bitmek üzere.

İkisi arasındaki farklar nedir? Mesela A34'ün S20 FE'ye göre üstünlük kurduğu özellikler neler? Veya S20 FE'nin A34'e göre üstünlük kurduğu özellikler neler?

Şu an da A34 kullanıyorum daha yeni aldım. Bende senin gibi S20 FE ile A34 arasında kalmıştım. Fakat S20 FE eski bir cihaz güncelleme desteği kısıtlı ama A34 daha birkaç ay önce çıktı. Bu yüzden A34 tercih ettim.

Şu an da A34 kullanıyorum daha yeni aldım. Bende senin gibi S20 FE ile A34 arasında kalmıştım. Fakat S20 FE eski bir cihaz güncelleme desteği kısıtlı ama A34 daha birkaç ay önce çıktı. Bu yüzden A34 tercih ettim.
İstediği kadar güncel olsun A serisi 2 yıldan sonra çöpten farksız A32 var babamda leş gibi telefon aşırı fazla kasma oluyor. Annemde Note 10S var o bile çok daha iyi A32'den. Bu arada eğer kaçak alabiliyorsanız amiral gemisi Xiaomi modelleri de alabilirsiniz MI 11T Pro,MI 12T felan.

İstediği kadar güncel olsun A serisi 2 yıldan sonra çöpten farksız A32 var babamda leş gibi telefon aşırı fazla kasma oluyor. Annemde Note 10S var o bile çok daha iyi A32'den. Bu arada eğer kaçak alabiliyorsanız amiral gemisi Xiaomi modelleri de alabilirsiniz MI 11T Pro, MI 12T falan.

Xiaomi almayı tercih etmiyorum, kendi arayüzü içinde reklam çıkartan bir cihazı satın almam mantıklı değil bence. Hele hele kaçak hiç tercih etmiyorum.

Bende sırf o yüzden A34 istiyorum fakat dedikleri gibi S serisi A serisinden çok daha üstün bir seri. Keşke 2 sene daha güncelleme alsaydı şu S20 FE.

Xiaomi almayı tercih etmiyorum, kendi arayüzü içinde reklam çıkartan bir cihazı satın almam mantıklı değil bence. Hele hele kaçak hiç tercih etmiyorum.

Bende sırf o yüzden A34 istiyorum fakat dedikleri gibi S serisi A serisinden çok daha üstün bir seri. Keşke 2 sene daha güncelleme alsaydı şu S20 FE.
Custom rom yüklerim dersen al bence.

Custom ROM yüklerim dersen al bence.

Custom ROM sandığımız kadar iyi bir şey mi hocam? Bilgisayara farklı işletim sistemleri kurmak gibi bir şey mi? Garantisi biterse yapabilirim.

Asıl sorum şu olacak, diğelim bu cihazın garantisi bitti ve Android 13'te kaldı fakat Android 14, 15, 16 gibi sürümler çıktı. Ben bunları yazılımsal olarak kurabilir miyim normal bir şekilde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı