S20 FE vs. A34

Bütçe
10.000
Ben de S20FE almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? A34 5G mi S20FE mi?
Hocam ekran,işlemci,akıcılık,tasarım,kameranın iyi olmasını istiyorsanız düşünmeden S20FE seçmelisiniz.Güncellemeleri çok kafanıza takarsanız A34 çok iyi ama tasarımını pek beğenmedim bir mağazaya gidip elinize alın ikisinide.

Şehir dışındayım hocam babama hediye alacağım telefonu iyice eskidi. Aslında A33 5G alacaktım fiyatı 9500 olmuş dedim bari az daha ekleyip S20FE tercih edeyim. Şimdi de fiyat arttı seçenek de arttı da S20FE alıcam gibi duruyor.

Şehir dışındayım hocam babama hediye alacağım telefonu iyice eskidi. Aslında A33 5G alacaktım fiyatı 9500 olmuş dedim bari az daha ekleyip S20FE tercih edeyim. Şimdi de fiyat arttı seçenek de arttı da S20FE alıcam gibi duruyor.
Güncelleme desteği istiyorsanız A34 daha iyi tercih olur.İstediğiniz kriterleri yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Daha güncel bir cihaz öneririm eski amiral gemisi bir cihaz almak güzel olur fakat kullanmaya başladıkça yeni bir Android sürümü kullanmanın avantajını anladım ama A34 gibi donanimi düşük bir cihaz da almak istemiyorsaniz Samsung dışı güncel cihazlara yönelin onun dışında A34 yeni çıkan bir telefon güncellemelerle performans artışı olabilir (AnTuTu v9'dan V10'a artiş oldu zaten) ama diğer konularda S20 FE daha iyi bir cihaz Kamera'si kesinlikle daha iyi ama telefon kamera odakli kullanim olacaksa başka telefonlara yönelmenizi öneririm.

Daha güncel bir cihaz öneririm eski amiral gemisi bir cihaz almak güzel olur fakat kullanmaya başladıkça yeni bir Android sürümü kullanmanın avantajını anladım ama A34 gibi donanimi düşük bir cihaz da almak istemiyorsaniz Samsung dışı güncel cihazlara yönelin onun dışında A34 yeni çıkan bir telefon güncellemelerle performans artışı olabilir (AnTuTu v9'dan V10'a artiş oldu zaten) ama diğer konularda S20 FE daha iyi bir cihaz Kamera'si kesinlikle daha iyi ama telefon kamera odakli kullanim olacaksa başka telefonlara yönelmenizi öneririm.

Hocam sipariş verdim perşembe günü gelecekmiş. Babam kullanacak, kamerası kaliteli olan, bataryası iyi olan; sosyal medya ve ana menüde donmayan bir telefon arıyorum. Kuzenim de S20FE olduğu için babama da sipariş verdim telefonu elime aldım kullandım. Babama göre iyi bir cihaz. Zaten günlük kullanımı toplasak 3 saat etmez. 5-6 yıl kullanır diye düşünüyorum telefon alma fikrini bile ben söyledim. 2016 model Huawei kullanıyordu.

Telefon elime ulaştı az önce. Şu an güncellemeler indiriliyor. Şarjı %5 ile geldi ve benim bildiğim adaptörde jelatin falan olur direk açık halde geldi. Normal midir iade ürünü falan olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı