Asıl sorum şu olacak, diğelim bu cihazın garantisi bitti ve Android 13'te kaldı fakat Android 14, 15, 16 gibi sürümler çıktı. Ben bunları yazılımsal olarak kurabilir miyim normal bir şekilde?
Benim eski telefonum android 11 aldı güvenlik güncellemelerini de kesmişti.
Custom rom ile hem miui'dan kurtuldum hem de android 13 kurmuştum. Güvenlik yaması da güncel.
Benim eski telefonum Android 11 aldı güvenlik güncellemelerini de kesmişti.
Custom ROM ile hem MIUI'dan kurtuldum hem de Android 13 kurmuştum. Güvenlik yaması da güncel.
Anladım, o zaman en mantıklı seçenek şu anlık S20 FE gibi gözüküyor fakat alırsam pişman olurum diye çok korkuyorum. A34'te mantıklı geliyor, bakacağız artık. Herkese teşekkürler.
İstediği kadar güncel olsun a serisi 2 yıldan sonra çöpten farksız A32 var babamda leş gibi telefon aşırı fazla kasma oluyor. Annemde Note 10s var o bile çok daha iyi A32'den. Bu arada eğer kaçak alabiliyorsanız amiral gemisi Xiaomi modelleri de alabilirsiniz mı 11t Pro, mı 12t falan.
Arkadaşlar 10 bin lira civarında bütçem var. Yenilenmiş veya 2. el 8 Plus ve 11 bakıyordum ancak onlara da çok güvenemiyorum. Şimdi S20 FE'nin 10k olduğunu gördüm Amazon'da. Aklımda A34 vardı şu zamana kadar fakat S20 FE de indirime girince işler değişti. Sizce bu bütçede daha iyi bir telefon var mıdır? Veya bu iki telefon arasından hangisi daha iyidir?