S20 FE vs iPhone 12 Pro Max

Performans farkı ile fiyat farkı maalesef aynı oranda değil. 4 kat fiyat farkının bedeli en az 2 kat performans farkı. En az o da. Geekbench skorlarına bakabilirsiniz 2 kat dediğim farkı. Kullanımda IPhone'ların ne kadar stabil olduğu da göz önüne alınmalı.
Snapdragon 865 adam akıllı soğutmayla A14'ün en verimli çalıştığı kasadan (12 Pro Max) daha iyi sürdürülebilir performans sergiliyor bu arada haberiniz olsun.

Snapdragon 865 adamakıllı soğutmayla A14'ün en verimli çalıştığı kasadan (12 Pro max) daha iyi sürdürülebilir performans sergiliyor bu arada haberiniz olsun.

865'e adamakıllı soğutmalı bir kasa yapınca maaliyeti ne kadar oluyor söylersen sevinirim. Firma şu an böyle sunmuş bunlar arasında kıyaslıyoruz gelip ama böyle olsa böyle olurdu diyorsun. O zaman Apple'da termal tasarımını değiştirsin o şekilde kıyaslayalım argümana bak :D

865'e adamakıllı soğutmalı bir kasa yapınca maaliyeti ne kadar oluyor söylersen sevinirim. Firma şu an böyle sunmuş bunlar arasında kıyaslıyoruz gelip ama böyle olsa böyle olurdu diyorsun. O zaman Apple'da termal tasarımını değiştirsin o şekilde kıyaslayalım argümana bak :D
385 dolarlık Mi 10T Pro'ya bakabilirsin dostum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performans farkı ile fiyat farkı maalesef aynı oranda değil. 4 kat fiyat farkının bedeli en az 2 kat performans farkı.
Önce Apple GPU'yu PowerWr'dan tedarik etmeyi bıraksın sonra konuşuruz 2 kat performans farkını :D Mesele zaten A14'ün çalıştığını bütün kasaların termal başarımının berbat olması.

Son düzenleme:
385 dolarlık mi 10t Pro'ya bakabilirsin dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

865'te iyi soğutulmasına rağmen güzel drop yiyor. Gelip savunduğun cihaz drop yemese haklısın diyeceğim. Samsung zaten S20 serisinde Exynos ile çok başı yandı aynı kasaya Snapdragon koyduğunda ısınacağı ortada. Şu an Samsung S20 FE mi 12 pm mi sorusuna halen daha "865 soğutursan daha güçlü bak Çinli markaya" demek yerine, evet S20 FE geride kalıyor diyemiyorsunuz gelip A14 kötü diyorsunuz :D

Önce Apple GPU'yu Powerwr'dan tedarik etmeyi bıraksın sonra konuşuruz 2 kat performans farkını :D mesele zaten A14'ün çalıştığını bütün kasaların termal başarımının berbat olması.

Oynadığı oyun çok ağır bir oyun. Mobil cihazda yine o performansı vermesi gayet iyi. PUBG Mobile, Ark, GTA tarzı oyunlarda A14 59FPS sabit dropsuz oynatırken öve öve bitiremediğin 865 yine 40FPS düşüyor. Neyse günlük Apple düşmanlığı dozumuzu aldık :D ek olarak 12 serisi termal tasarımda son derece başarılı. Kullanmadığınız için sanırım sadece sağdan soldan duyduklarınızla kötü olduğu kanaatine vardınız.

Dostum ben S20 FE icin bir yorum yapmadim, sogutmasi yok zaten. Ayrica o isinma Exynos 990 tabanli bir isinma, Snapdragon'u gayet serin calisiyor. Sadece icindeki chip Vapor Chamber'la beraber Genshın'de 12 Pro Max'in (en verimli A14) konsol grafiklerine sahip oyunda 10 dakika sonra throttle yiyip 30-40 FPS verdigi yerde 55-60 FPS veriyor ve drop yedigide yok sadece bazi senaryolarda stutter yasiyor. Yani boylesine bir durumda 2 kati performans farki gibi abartili tabirler kullanmaniz trajikomik. Ayrica Apple dusmanligi falan yaptigim yok, 12 Pro'nun ezici ustunlugu ortada zaten.
ek olarak 12 serisi termal tasarımda son derece başarılı.
Aynen icerisinde kucucuk Vapor Chamber bile bulunmayan 12 serisi termal tasarima son derece basarili. :D

11 Pro Max bile 12 Pro Max'den throttle evresinde daha kararli calisirken bunlari okumak goz yasartici.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı