S20 fe vs. MI10t vs. iPhone SE 2020

TheTiger50

Hectopat
Daha fazla  
Ortalama 5000TL civarı bir bütçe var. Halihazırda 6S kullanıcısıyım. Yeni cihaz almaya karar verdim ve beyendiğim cihazları 3'e kadar indirdim, sizce hangisi daha mantıklı?

Ortalama 5000TL civarı bir bütçe var. Halihazırda 6S kullanıcısıyım. Yeni cihaz almaya karar verdim ve beyendiğim cihazları 3'e kadar indirdim, sizce hangisi daha mantıklı?

Ben Xiaomi kullanıcısıyım aslında son zamanlara kadar güzeldi fakat benim cihazımdan kaynaklı mı emin olamadığım hatalar alıyorum ve ekran arada donuyor.
Samsung S20 gayet temiz bir telefon bence S20 almalısın ama MI10t de kötü değildir.
Son olarak marka takıntınız yoksa ve bütçeniz sınırlıysa IPhone'a yönelmeyim derim.

Bence boyut konusunda sıkıntı yaşamazsınız.İOS ekosistemine de alışkınsınız. SE 2020 tercih edebilirsiniz.
Ben Xiaomi kullanıcısıyım aslında son zamanlara kadar güzeldi fakat benim cihazımdan kaynaklı mı emin olamadığım hatalar alıyorum ve ekran arada donuyor.
Samsung S20 gayet temiz bir telefon bence S20 almalısın ama MI10t de kötü değildir.
Son olarak marka takıntınız yoksa ve bütçeniz sınırlıysa IPhone'a yönelmeyim derim.

Dostum S20 değil S20 fe diyor arkadaş.

S20 fe modelinde de çok sayıda şikayet var ayrıca bütçesi açısından SE daha uygun neden bütçe sınırlıysa SE 2020 yönelmeyin dedin anlayamadım.

S20 fe hakkında hiç şikayet görmedim ama oladabilir o konu hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Karşılaştırılan telefonlar arasında SE çok düşük bataryaya sahip ben bataryaya önem verdiğim için böyle bir tavsiyede bulundum.
Not: Xiaomi'ciyim :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı