EyeOfLemon
Hectopat
Kesinlikle S20FE bulabiliyorsaniz Snapdragon modülünü alin.
Hocam S20 FE'nin her alanda almasına rağmen yine de savundu ya. Ben daha bir şey diyemiyorum.S20 FE daha mantıklı bir tercih.
Verir mi sizce? İmkanı yok.
İşlemci olarak ıphone yani stabilize, gerisi Samsung. Apple seviyorum ama gerçeği konuşurum.S20 FE daha mantıklı bir tercih.
Verir mi sizce? İmkanı yok.
İşlemci olarak iPhone yani stabilize, gerisi Samsung. Apple seviyorum ama gerçeği konuşurum.
Iphone 6s çıktığı zamanda ki Android telefonları şu anda tuşlu telefon gibi performansı var.Stabilizede Samsung daha iyi.
iPhone 6S çıktığı zamanda ki Android telefonları şu anda tuşlu telefon gibi performansı var.
Arkadaşım da var bakmama gerek yok kasıla kasıla bi hâl oldu.S7+ iPhone 6S in rakibi ve S7+ 6S'den daha hizli oldugunu YouTube'dan bakabilirsin.![]()
Stabilizede Samsung daha iyi. (Snapdragon mödülünde)
Yazılım olarak iOS daha iyi tabii ki ama SoC olarak bazen Apple Bionic bazen SD serisi çok ender de Exynos daha iyi. Birbirlerini tamamen geçtikleri bir yanı yok.Iphone 6S çıktığı zamandaki Android telefonları şu anda tuşlu telefon gibi performansı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.