S20 FE vs Redmi Note 10s

Bütçe
10000-14000
Fotoğraf S20 FE
Video S20 FE
Daha başarılı arayüz S20 FE
Suya toza dayanıklılık S20 FE
USB 3.0 S20 FE
Daha verimli işlemci S20 FE
Amiral gemisi özellikler(kablosuz şarj,kablosuz güç paylaşımı,teleohoto vs)S20 FE

Güçlü ama verimsiz işlemci GT 2 (ısınmasının önüne soğutma sistemi geçer çok ısındırmaz ağır yük altına sokulmazsa)
Android 15 güncelleme desteği
Hızlı şarj GT 2
Daha iyi ekran dayanıklılığı
Yüksek çözünürlüklü ses GT 2

Kullanımı etkileyecek farklar bunlar
Yüksek çözünürlüklü seste kazandı benim için ya. En önemli etken bu. Video performansı da çok kalitesiz değildir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim herkese yorumları için.

Ne var GT 2 de?
Kablosuz şarj
Kablosuz güç paylaşımı var mı?
Telephoto lens var mı?
Ön kamera 4K 60FPS mi (günümüz orta segmenti en fazla 4K 30FPS çekiyor)
Şu özelliklerin hiçbiri benim kriterime girmiyor. 13k'da bunları aramam. Kamerayı ahım şahım abartılı derecede önemsiyorsun. Sen arıyorsan bütçeni yükseltebilirsin.

Şu özelliklerin hiçbiri benim kriterime girmiyor. 13K'da bunları aramam. Kamerayı ahım şahım abartılı derecede önemsiyorsun. Sen arıyorsan bütçeni yükseltebilirsin.

Fiyatı bandına göre kamera ahım şahım önemsencek düzeyde daha iyi kamera yok bu amiral gemisi özellikler yok bu denli başarılı ve güçlü işlemci yok (SD 888 kağıt üstğnde güçlü ama kronik sorunlu işlemci) bu denli malzeme kalitesi de yok diğerleri plastik çerçeve plastik kapak bunun kapağıda polikarbonat ama ne fark var anlamadım plastik gibi.

Tamam iyi kötü değil zaten ama fiyatına göre S20 FE gölgesinde.
O hayali gölgeyi kendi aklında oluşturmuşsun zira şu anda S20 FE 13500₺. Bu fiyata alınmaz GT 2 varken. 11bin ₺ olsa hadi neyse, 4 yıllık cihaz olmasına rağmen önermeni anlayabilirim. Ancak imkanı yok alınmaz fiyatıyla.

İkisi de memnun eder ama ön kamera FHD 30FPS ne?
Ön kamera neden bu kadar önemli bir yer teşkil ediyor senin hayatında? 4k 60 fps ile yapıp, 1080p 30 fps ile yapamadığın ne var? Günlük kullanıcı açısından bakmak lazım olaya. Herkes vlog çekmiyor, youtuber değil!

O hayali gölgeyi kendi aklında oluşturmuşsun zira şu anda S20 FE 13500₺. Bu fiyata alınmaz GT 2 varken. 11bin ₺ olsa hadi neyse, 4 yıllık cihaz olmasına rağmen önermeni anlayabilirim. Ancak imkanı yok alınmaz fiyatıyla.

Kafamda oluşturmadım her şey ortada bence hayali bir gölge üstünlük yok her şey ortada neyse o yani ana kameralar kafa kafaya olsa bile geniş açılı lens ve telephoto lens bakımından S20 FE üstün
GT 2 makro kamera barındırabilir ama S20 FE optik Zoom da yapabiliyor.
Ön kameranın hadi 4K değil 60FPS video çekememesi eksi yön

Ön kamera neden bu kadar önemli bir yer teşkil ediyor senin hayatında? 4K 60 FPS ile yapıp, 1080p 30 FPS ile yapamadığın ne var? Günlük kullanıcı açısından bakmak lazım olaya. Herkes vlog çekmiyor, YouTuber değil!

FHD 30FPS 10 yıl öncesinden kalma yalnız herkes YouTuber vs değil zaten ama insan çektiği videonun göze güzel gözükmesini hoş gelmesini bekler.
Saniyede 30 kare hızı ne kadar düşük.

Son düzenleme:
@737405 S20 FE'deki 25w yavaş şarj, hdr10+ desteksiz, 400nit Max parlaklık sunan ekran nedir? Gorilla glass 3 nedir? 5g'nin olmaması nedir? Polimer kapak nedir? Bluetooth 5.0 nedir? Kutu içeriği nedir? Tüm bunlarla nasıl amiral gemisi oluyor anlamıyorum.

@737405 S20 FE'deki 25W yavaş şarj, HDR10+ desteksiz, 400nit Max parlaklık sunan ekran nedir? Gorilla Glass 3 nedir? 5G'nin olmaması nedir? Polimer kapak nedir? Bluetooth 5.0 nedir? Kutu içeriği nedir? Tüm bunlarla nasıl amiral gemisi oluyor anlamıyorum.

Anca eksi yön arıyorsun.
Max 400 lüx parlaklık kaynağı ne acaba?
5G versiyonu var ama TR'de yok zaten Türkiye'de 5G yok 2-3 yıla zor gelir gelse bile 4, 5G bile başarılı değilken 5G başarılı olacak
Gorilla Glass 3 S20 ile arasında fiyat farkı oluşturmak için kırpılmış bir yön
Telefon 2020 yılında tanıtıldı ve 5.0 fala yeterli 4.2 bile yeterli bu zamanda.
Polimer kapak plastikten daha kaliteli
Kutu içeriği ise şarj aleti şarj kablosu ekrana uygulanmış gelen ekran koruyucu başka ne bekliyorsun?

Hızlı şarjda haklısın 25W günümüz için düşük ama Samsung'un aşırı derecede hızlı şarja sahip cihazı yok.
HDR10PLUS farkını anlayacağını mı düşünüyorsun ona bakılırsa S20 FE süper AMOLED GT 2 AMOLED

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı