S20 FE vs Redmi Note 10s

Bütçe
10000-14000
MP değerine göre kamera kalitesi belirlenmiyor ama.
MP değerine göre karşılaştırma yapmıyorum.
Bugün S20 FE'yi kaç paraya alabilirsiniz? GT 2 şu an daha ucuz ve bana göre 4 yıllık bir cihaz alınmaz, isteyen varsa alabilir engellemiyorum. Daha fazla uzatmaya gerek yok. GT 2 daha iyi cihaz ve şu an daha ucuz. Bu segmentteki en iyi fiyat performans cihaz GT 2'dir.

MP değerine göre karşılaştırma yapmıyorum.
Bugün S20 FE'yi kaç paraya alabilirsiniz? GT 2 şu an daha ucuz ve bana göre 4 yıllık bir cihaz alınmaz, isteyen varsa alabilir engellemiyorum. Daha fazla uzatmaya gerek yok. GT 2 daha iyi cihaz ve şu an daha ucuz. Bu segmentteki en iyi fiyat performans cihaz GT 2'dir.

S20 FE sadece ön kamerada daha iyi demişsin. Arka kamerası neden daha üstün mesela, onu açıkla. MP değerine göre yargıya varmışsın, belli. S20 FE akmerada tokatlar yoksa, bilsen bunu doğru yazardın.

S20 FE sadece ön kamerada daha iyi demişsin. Arka kamerası neden daha üstün mesela, onu açıkla. MP değerine göre yargıya varmışsın, belli. S20 FE akmerada tokatlar yoksa, bilsen bunu doğru yazardın.

Derdi S20 FE'yi gömmek.
Yıl başından sonra GT 2 fiyatlarını da göreceğiz o kronik sorunlu yonga setine sahip verimsiz telefonu.
Ya da S20 FE'ye göre kullanıcı deneyimini etkileyecek artılarının 65W hızlı şarj Android 15 desteği alacak olması ve soğutma sistemine sahip olması (S20 FE soğutma sistemine ihtiyaç duymuyor Exynos modeli hariç)

Aslında her yerde görüyorum her yerde güncelleme desteğinden dolayı kötülüyor çünkü tek eleştirilecek noktası burası.

Dedim ya IMX766 sensör IMX555'e göre daha iyi, o yüzden.

Derdi S20 FE'yi gömmek.
Senin derdin GT 2'yi gömmek. Ben herhangi bir markanın 4 yıllık cihazını önermem, sadece Samsung değil. Mesela GT 2 Samsung cihazı olsaydı, S20 FE Realme cihazı olsaydı; bu kez tam tersini yapardın. Sen S20 FE kullanıyorsun diye en iyi o değil. Ayrıca fiyatının ne kadar arttığını ve parasına değmeyen bir ürün olduğunu benden iyi biliyorsun.
S20 FE'ye Samsung soğutma sistemi koymamış, gerekmediğinden değil, gerekiyor. Koysaydı oyun oynarken ısınınca ekran parlaklığını kısmazdı.

Dedim ya IMX766 sensör IMX555'e göre daha iyi, o yüzden.

Senin derdin GT 2'yi gömmek. Ben herhangi bir markanın 4 yıllık cihazını önermem, sadece Samsung değil. Mesela GT 2 Samsung cihazı olsaydı, S20 FE Realme cihazı olsaydı; bu kez tam tersini yapardın. Sen S20 FE kullanıyorsun diye en iyi o değil. Ayrıca fiyatının ne kadar arttığını ve parasına değmeyen bir ürün olduğunu benden iyi biliyorsun.
S20 FE'ye Samsung soğutma sistemi koymamış, gerekmediğinden değil, gerekiyor. Koysaydı oyun oynarken ısınınca ekran parlaklığını kısmazdı.

Sen yanlış anlıyorsun bence.
Ben her iki telefonunda artı yönlerini belirttim.
GT 2 gömseydim yalan yanlış şeyler söylerdim ama gömmedim sadece artı ve eksilerini belirttim gömseydim kronik sorunlu işlemci ısınır hayatta alınmaz kötü gibi şeyler yazardım ama böyle yazmadım güçlü ama verimsiz işlemci (kronik sorunlu olsa da ısınmayı soğutma sistemi engeller verimsizliğini de 65W hızlı şarj ile giderirsin) yazıyordum ama sen anlamadın
S20 FE'de de Mersin temmuz oryasında 90dk aralıksız oyunda Max 44 dereceyi gördüm sabit 60FPS vererek

Fotoğraf S20 FE
Video S20 FE
Daha başarılı arayüz S20 FE
Suya toza dayanıklılık S20 FE
USB 3.0 S20 FE
Daha verimli işlemci S20 FE
Amiral gemisi özellikler(kablosuz şarj, kablosuz güç paylaşımı, teleohoto vs)S20 FE

Güçlü ama verimsiz işlemci GT 2 (ısınmasının önüne soğutma sistemi geçer çok ısındırmaz ağır yük altına sokulmazsa)
Android 15 güncelleme desteği
Hızlı şarj GT 2
Daha iyi ekran dayanıklılığı
Yüksek çözünürlüklü ses GT 2

Kullanımı etkileyecek farklar bunlar

Burada da belirtili S20 fenin eksi yönleri GT 2'nin artı yönleri S20 fenin artı yönleri GT 2'nin eksi yönleri.

Son düzenleme:
@737405 peki güzel kardeşim. Ben sadece şu anki fiyatları üzerinde f/p analizi yaparak öneri sundum. Yarın farklı bir cihaz olabilir bu. Konu sahibi arkadaş istediği cihazı almakta özgür. Cevapların ve anlayışın için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı