S20 FE'den iPhone XS Max'e geçilir mi?

707809

Centipat
İyi geceler arkadaşlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi şu an S20 FE kullanıyorum ama bataryasından rahatsız olduğum için telefon değiştireceğim. (ya da değiştirmem herhalde bu konuyu günlerdir düşünmekteyim) Bu sefer Apple'a da bir şans vermek istedim. Sıfırları çok pahalı olduğu için 2.el iPhone piyasasına bakıyorum arada sırada.

Sizce S20 FE'den 2.el iPhone XS Max'e geçilir mi arkadaşlar? (Bu konuda sizin görüşlerinizi bi' alayım dedim.)

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi şu an S20 FE kullanıyorum ama bataryasından rahatsız olduğum için telefon değiştireceğim. (ya da değiştirmem herhalde bu konuyu günlerdir düşünmekteyim) bu sefer Apple'a da bir şans vermek istedim. Sıfırları çok pahalı olduğu için 2.el iPhone piyasasına bakıyorum arada sırada.

Sizce S20 FE'den 2.el iPhone XS Max'e geçilir mi arkadaşlar? (bu konuda sizin görüşlerinizi bi' alayım dedim.)

Herkes söylenecek şeyi söylemiş benim ekleyebileceğim bir şey kalmadı. Ama S20'den XS e geçmek Pagani'den inip Tofaş'a binmek gibi olur.

S20 FE bataryasının nasıl yetmediğini anlamadım fakat S20 FE bataryasından memnun değilseniz X serisi hiçbir telefon memnun etmez sizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı