GTX 1650 Super sistemde parça mı değiştirilmeli yoksa yeni hazır kasa mı alınmalı?

Bütçe
35.000

kaanu034

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıda belirttiğim sisteme sahibim. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum. Sizce ekran kartı ve sistemci mi değiştirmeliyim yoksa hazır kasa mı almalıyım? Desteğinizi rica ederim.

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz.
Anakart: ASRock B450M-HDV r4.0
Ekran kartı: GeForce GTX 1650 Super.
Kasa: Dark Diamond Pro.
SSD: Toshiba 240GB 555MB-540 MB.
Monitor: Lenovo 23.6 144Hz 1920x1080.
RAM: 8x2 16 GB RAM.
Güç kaynağı: Aerocool 500W VX Plus.

Merhaba, aşağıda belirttiğim sisteme sahibim. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum. Sizce ekran kartı ve sistemci mi değiştirmeliyim yoksa hazır kasa mı almalıyım? Desteğinizi rica ederim.

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz.
Anakart: ASRock B450M-HDV r4.0
Ekran kartı: GeForce GTX 1650 Super.
Kasa: Dark Diamond Pro.
SSD: Toshiba 240GB 555MB-540 MB.
Monitor: Lenovo 23.6 144Hz 1920X1080.
RAM: 8x2 16 GB RAM.
Güç kaynağı: Aerocool 500W VX Plus.

İşlemci değiştirebilirsiniz GTX 1650 Super günümüzde kısmen diyebildigimiz bir ekran kartı ama benim tavsiyem komple bu sistemi satıp üzerine ekleyip daha iyi bir sistem almak.

Ekran kartı değiştirmek isterseniz işlemciyi her türlü değiştirmeniz gerekecek. Komple yeni sistem almak daha mantıklı.

Peki tavsiye edebileceğiniz bir sistem var mı?
İşlemci değiştirebilirsiniz GTX 1650 Super günümüzde kısmen diyebildigimiz bir ekran kartı ama benim tavsiyem komple bu sistemi satıp üzerine ekleyip daha iyi bir sistem almak.

Ekran kartı değiştirmek isterseniz işlemciyi her türlü değiştirmeniz gerekecek. Komple yeni sistem almak daha mantıklı.

Bencede bu sistemi satıp
Yeni bir sistem almanız daha iyi olur gibi

@Burak Karabal hocam tavsiyelerini rica ederim. Ekran kartı + işlemci alıp bilgisayarcıda montaj mı yaptırmalıyım yoksa yeni sistem mi almalıyım?

Son düzenleme:
Peki tavsiye edebileceğiniz bir sistem var mı?

@Burak Karabal hocam tavsiyelerini rica ederim. Ekran kartı + işlemci alıp bilgisayarcıda montaj mı yaptırmalıyım yoksa yeni sistem mi almalıyım?

Elinden çıkartıp sistem alman daha mantıklı olacaktır. Tek tek değişmek çok masraf çıkarır. Güç kaynağını muhtemelen değişmen gerekecek. Kendi kasanın fiyatını katmadan mı 35k bütçe belirledin?

Hangi siteden bakmalıyım hocam? Veya direk hazır sistem adı var mı? Desteğiniz için teşekkür ederim.

Hocam özellikle şu siteden bakın dediğim bir yer yok. Şimdi birkaç sistem ekleyeceğim. Ortalama fiyatları 45-46k falan oluyor daha uyguna bulamadım.

Şu anki sistemler bile gözüme biraz garip geldi ama aradan 2 tane sistem seçtim ikisinin de SSD'leri biraz kötü sayılır ama şu anlık en mantıklısı bunlar.
Kasayı XPG 750 watt seçin ileri dönük olur. 47300 TL gibi bir fiyata geliyor.

com.android.chrome_20251216215930.jpg

Diğer sistem içinde bunları seçip alınabilir. Güncel olarak daha F/P sistem göremedim. Görenler ekleyebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı