S20 FE'nin uygulamalarda ön kamera çok yakından alıyor

mackberkk

Decapat
Merhaba, bir süredir kullandığım ve fazlasıyla memnun olduğum Samsung S20 FE modelinin WhatsApp - Instagram gibi uygulamalarda ön kamerayı açtığımda inanılmaz yakından aldığı için artık bundan rahatsız olmaya başladım. Ön kamerada oran 9:16 iken bu bahsettiğim yakından alma olayını yaşıyorum, normal kamerada bu oranı 4:3'e düşürdüğümde daha hoş bir görüntü elde edebiliyorum fakat uygulamalardaki bu sorunu da eğer bir çözümü varsa gidermek istiyorum. Bayağı bir araştırdım fakat çözüme ulaşamadım, bilenleriniz var ise yardımcı olur musunuz?

Maalesef üçüncü parti uygulamalar için belirli bir çözüm yok gibi görünüyor. Genel itibarıyla birçok S20 FE kullanıcısı bu konudan muzdarip durumda.

Samsung forumlarından çözüm olarak işaretlenen potansiyel bir cevabı alıntılıyorum. Denemekte fayda var. 👍🏻
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz.

Son düzenleme:
Maalesef üçüncü parti uygulamalar için belirli bir çözüm yok gibi görünüyor. Genel itibarıyla birçok S20 FE kullanıcısı bu konudan muzdarip durumda.

Samsung forumlarından çözüm olarak işaretlenen potansiyel bir cevabı alıntılıyorum. Denemekte fayda var. 👍🏻
Teşekkür ederim, sanırım hiç yoktan çözüm olarak işaretlemişler o cevabı çünkü maalesef bir işe yaramıyor. Umarım bu konu hakkında bir çözüm sunarlar...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı