S20 ile iPhone X takası mantıklı mı?

Yeni yılda wp desteği iOS 12 için kesilir, iPhone 5S ya da 6 sahipleri iPod sahibi olur. 😁

Aynen :)) aga o zaman sonraki hedefim iPhone mini serisi ya da S21 veya S22 ailesinden bir cihaz Samsung'un bu yani var deisim kampanyasiyla bayağı iyi cihaz aliyorsun.

Android 5 desteği ile çalışan WhatsApp yeni yılda iOS 12 desteği kesilir, iPhone 5S ya da 6 sahipleri iPod sahibi olur. 😁

Bu sabah calistigim yere bir 11 geldi arka cam catlak pil 77 ama ilk sahibinden 11k istedi adam bende dedimki benim ustaya alalim S20'yi satip sana oderim olmaz dedi napcan 11 64 GB yetmez dedi falan falan dedim 11k bak iPhone 11 alip pil + batarya takip 15 16'dan satip bir iPhone mini alirm diye dusundum ama olmadi be.

One UI Android tarafında en sağlam yazılım, kesinlikle diğer Android cihazlardan daha iyi bir kullanım deneyimi ve konfor sağlar. One UI içeren bir cihaza sadece Android deyip geçmek haksızlık olur.
Hocam ben de One ui kullanıyorum zaten. Ama ios ve one ui optimizasyon konusunda kapışamaz. Belki pixel serisi bir cihaz ile iPhone karşılaştırılabilir stabilizasyon olarak

Hocam ben de One UI kullanıyorum zaten. Ama iOS ve One UI optimizasyon konusunda kapışamaz. Belki pixel serisi bir cihaz ile iPhone karşılaştırılabilir stabilizasyon olarak.

Ya karar verdim cihazin piyasa 10bin bandinda benimki 8 9bin alip satip ASUS ROG 2 veya Xiaomi alacağım yurt dışı yuksek model.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı