S20 Ultra mı Note 20 Ultra mı?

Ben olsam Note 20 Ultra alırdım. Daha gözüme hoş geliyor.
Fakat çok büyük bir telefon, konuşurken falan acayip duruyor haberiniz olsun.

Uğraşılmaz. S21 modellerinin ısınma sorunu yok ve termal verimlilikleri çok da kötü değil, evet soğuk çalışmıyorlar ama sorun denilecek düzeyde bir ısınma söz konusu olamaz.

Ben logoya değil teknik detaylara bakıyorum ve S21FE ve S23 kullandım S23 ile bütün sorunları çözmüşler. S21 cehennem ateşi gibi yanarken S23 buz gibi.
Dayımda S21 var hiç de öyle dendiği gibi cehennem ateşi gibi ısınmıyor cihaz.

Ya kardeşim bak ben zaten ne olup bittiğinin farkındayım cihazla alakalı. Bana akıl vermeye çalışma Allah aşkına.

Zaten işlemci ve batarya ile alakalı yorumları araştırdım kamerasından ses ile alakalı her şeyine kadar araştırdım. Sürekli gömülen Exynos işlemcilerin de kaç yıldır kullanıcısıyım Allah kerim. Genel sorunlarını zaten yıllardır bildiğim halde kullanıyorum ve şikayetim yok.

Hocam size çok açık konuşacağım kaleme ihtiyacınız varsa Note 20 Ultra alın kalemi çok kullanmam derseniz fazla para vermede S20 Ultra alın çünkü cihazlar arasın belli başlı küçük farklar var sadece hangi modeli alırsanız alın pişman etmez sizi...

Hocam merhaba.

Konunun açıldığı vakitten bu güne kadar bayağı bir şeyler değişti kafamda.
S23 almaya karar verdim ancak üniversitede iyi bir laptopa ihtiyaç olacağı için laptop almaya karar verdim. Telefonu yine de yenileyeceğim ancak emektar laptopumu satıp üstüne para koyarak S21 alacağım gibi görünüyor şu an.

Ama önceliğim şu an sınavı kazanmak.
Kazanınca da laptop dediğim gibi yenileyeceğim.

Hocam öncelikle umarım sınavla birlikte istediğiniz yerlere gelirsiniz. Cihazlar konusunda en iyi tercihi yapmışsınız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…