S20 Ultra vs S21 vs S21 FE

labroski

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ikincli el telefon alacağım kamera ve ekran gibi şeyler önemli benim için S20 Ultra kamerası ve ekranı çok iyi ama güncelleme almıyor sanırım. S21 ve S21 FE onlarda iyi güncellemede alıyorlar ama S20 Ultra daha iyi özellikleri. Siz hangisini seçerdiniz?

Bir arkadaşım 12.000TL'ye S21+ olduğunu söylemişti eğer doğru ise onu alabilirsin. S20 Ultra önermiyorum, üretimi gereği ekranında uzun süre kullanımlar sonucu AMOLED yanıkları oluşuyor, S21 serisinde bu sorun büyük oranda çözüldü. Bu bakımdan S20 Ultra alınmaz, kamera olarak ta S21 telefonların kameraları netlik açısından performans olarak S22, 23, 24 telefonları ile kapışır düzeyde aman amanlık bir fark yok fakat S21'lerin odaklama sorunu var elini sabit tutacaksın azıcık sabırlı olup manuel odaklama yaptıracaksın, odaklama yapmazsan bazen kendisi alakasız bir yeri odaklıyor bütün fotoğrafı çöp edebiliyor. Odaklama sorunu ve gece ışığında bir miktar lens yansıması dışında hiç bir kusuru yok kamera olarak. Ancak S21 önermiyorum güncelleme desteği bitti artık evet eskidi. Bende de S21 var garantili olarak almıştım, pili öldü garanti ile yenisi ile değiştirdim şans eseri telefon eski haline döndü mesela. Ancak sende böyle bir durum olmayıp ölü pilli telefonla idare etmek zorunda kalabilirsin, bilemiyorum bu cihazlar böyle riskler barındırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı