S20 vs iPhone 11

Aldık iPhone 11'i. Arkadaş ben bu telefonda ne izlersem izleyim 720P gibi kalite veriyor. Çekiyorum 1080P'ye ama nafile. Gerçekten rezillik! Ekran çözünürlüğü leş gibi.

Büyük ihtimalle kullanmıyor.
S10'dan geçtim leş değil.
Peki öneriyor musunuz telefonu? 11 alırsam önümüzdeki 5-6 sene telefon almayacağım. Şu an hala 5s kullanıyorum. Sizce iPhone'daki bu uzun ömürlülük geri kalan eksileri kapatıyor mu özellikle 11 için?
Birde bu telefona 64 GB hafıza yeterli olur mu?

Hocam gerçekten alınmayacak kadar kötü mü, yoksa iyinin kötüsü mü? Yada en azından S20'ye kıyasla çok kötü mü?

Abi bizde anlıyoruz teknolojiden dedik millet iPhone deyip duruyor en iyisinden alalım bir tane. Yahu hepsi fanboy. Sanırım hiç AMOLED ekranlı bir telefon kullanmamışlar. Çözünürlüğü cidden kötü. Tabi sadece bunun yüzünden seçimini etkiler mi bilmem ama ekran konusunda S20 aşırı önde. Ha birde kamera olarak öyle çokta iyi birşey bekleme. Mi Note 10 kullandım bundan iyi. Bunun sadece renk tonlaması doğala çok yakın.

Abi bizde anlıyoruz teknolojiden dedik millet iPhone deyip duruyor en iyisinden alalım bir tane. Yahu hepsi fanboy. Sanırım hiç AMOLED ekranlı bir telefon kullanmamışlar. Çözünürlüğü cidden kötü. Tabi sadece bunun yüzünden seçimini etkiler mi bilmem ama ekran konusunda S20 aşırı önde. Ha birde kamera olarak öyle çokta iyi birşey bekleme. Mi Note 10 kullandım bundan iyi. Bunun sadece renk tonlaması doğala çok yakın.
S20'nin ekranı çok kuvvetli ama, iPhone gibi uzun süre dayanacak ve güncel kalacak bir telefon olacağından şüpheliyim. O yüzden iPhone'u beğeniyorum. Ama öbür taraftan da 5-6 sene kötü bir ekran da kullanmak istemiyorum. Ayrıca S20'nin tasarımı iPhone kıyasla çok daha güzel. Ama iPhone'nun ve İOS'in kullanımı rahat. Boyut olarakta Tek el ile de kullanılabilir.

Özet olarak iki telefonda farklı konularda iyiler ve ben birini seçemiyorum.

Abi bizde anlıyoruz teknolojiden dedik millet iPhone deyip duruyor en iyisinden alalım bir tane. Yahu hepsi fanboy. Sanırım hiç AMOLED ekranlı bir telefon kullanmamışlar. Çözünürlüğü cidden kötü. Tabi sadece bunun yüzünden seçimini etkiler mi bilmem ama ekran konusunda S20 aşırı önde. Ha bir de kamera olarak öyle çok da iyi bir şey bekleme. Mi Note 10 kullandım bundan iyi. Bunun sadece renk tonlaması doğala çok yakın.

O kadar övdüğün telefonları şu anda 11 ile takas yapmaya kalksam alırım üstüne de para verirler.
S20'nin ekranı çok kuvvetli ama, iPhone gibi uzun süre dayanacak ve güncel kalacak bir telefon olacağından şüpheliyim. O yüzden IPhone'u beğeniyorum. Ama öbür taraftan da 5-6 sene kötü bir ekran da kullanmak istemiyorum. Ayrıca S20'nin tasarımı iPhone kıyasla çok daha güzel. Ama IPhone'nun ve IOS'in kullanımı rahat. Boyut olarak da tek el ile de kullanılabilir.

Özet olarak iki telefonda farklı konularda iyiler ve ben birini seçemiyorum.

Ekran kesinlikle kötü değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı