S20FE 2023 yılında alınır mı?

Neyde 60 FPS veremediğini de belirtsen keşke.

Samsung membersda S8 S10 Plus kullanan kişiler var ve herhangi bir şikayetleri yok A14 A13 gibi kasıyor şikayetleri de yok.
Konuda tartistigimiz Exynos 1380'in S10+'ta bulunan Exynos 9820'den daha zayif GPU gucune sahip olmasi ve yakin CPU gucune sahip olmasi şoku

Ayrica arkadas, A54'e hic planli eskitme gelmeyecek saniyor galiba. Her marka planli eskitmeyi dolayli yoldan veya dogrudan uyguluyor. Bu telefonlar sonsuza kadar hizli ve stabil calissa sence yeni modelleri nasil satacaklar Yavaslamalarindan en cok etkilenen unsur da SoC. Apple cihazlar neden planli eskitmeye ragmen hala ayakta kalabiliyor? Cunku hepsinde amiral gemisi SoC var. iPhone 6S'i hala kullanabiliyorsaniz sebebi Apple A9 SoC'unu barindirmasi ve NVMe'ye gecilmesidir. Ne kadar guclu SoC, o kadar dayanikli planli eskitme ve uygulama destegi omru. Ayni yil cikmis iki telefon al, birisi Snapdragon 865 olsun, birisi Exynos 1380 olsun, 3 yil sonra Exynos 1380 can cekisirken Snapdragon 865 yag gibi akmaya devam edecek.

PUBG yeni olduğu daha optimize edilmesiğinden 60FPS veremiyor ama A34 bile veriyor
Bu kalibrasyonla ilgili bir durum esasında. Zira %10'uyla 60 FPS oynatabilecek Exynos 2200 bile 30 FPS destekliyordu bir süre, 4LPP 4nm ile yeniledikleri esnada optimize etmişler. Tabii Exynos 1380 isterse 90 FPS versin, SD 865'in %60 daha güçlü bir GPU'ya sahip olduğu gerçeği değişemez. Bu da PUBG gibi 720G'nin 60 FPS oynattığı oyunlarda değil, Genshin Impact gibi konsol grafiklerine sahip oyunlarda uzun soluklu deneyimde kendini iliklerine kadar belli eder.

Ben S20 FE kullanıyorum ve telefonum bu fiyat bandındaki her telefondan güncelleme desteği dışında çok daha iyi hatta fiyatı bandının en iyisi

S10 biraz daha iyi olabilir ancak S9+ ciddi anlamda çok kötü. Dediğim gibi isterseniz gösterebilirim.

Alınır. Arka kamerası, stabilliği ve verdiği performans fiyatına göre rakipsiz. Özellikle de arka kamerası çok iyi. Cihazı bizzat ben kullanıyorum ve incelemesi profilimde var. Sorularınız olursa sorabilirsiniz.

Aslında S20 FE'nin bu fiyattaki bütün telefonlardan güncelleme desteği dışında daha iyi olması

Son düzenleme:
10 yıl önceki işlemciden bahsetmesi de ayrı bir saçnalık o işkemci 28nm

PUBG yeni olduğu daha optimize edilmesiğinden 60FPS veremiyor ama A34 bile veriyor
A 34 bile dediğiniz telefon oldukça rekabetçi bir işlemci olan dimensity 1080 e sahip. A54 çıktığından beri Pubg 60 fps veremiyor. Yenilikle alakası yok. S20 Fe fiyat gamında rakipsiz. Rahatlıkla tercih ediniz.

A 34 bile dediğiniz telefon oldukça rekabetçi bir işlemci olan dimensity 1080'e sahip. A54 çıktığından beri PUBG 60 FPS veremiyor. Yenilikle alakası yok. S20 FE fiyat gamında rakipsiz. Rahatlıkla tercih ediniz.

Dimemsity 1080 iyi zaten Exynos 1380e yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…