S20FE 2023 yılında alınır mı?

Ayrıca S20 FE kamerası günümüz için öyle övdüğünüz kadar güzel falan değil ortalama bir kameraya sahip.
Gunumuz icin guzel degil, ama butcesi dahilinde muadillerine kiyasla en iyisi. Yoksa ISOCELL GN5 + Snapdragon 8 Gen 2 bulunduran telefonlar varken S20 FE kim ki kamerada cok iyi olsun.
Snapdragon'u bu kadar övüyorsunuz harika muazzam diye o zaman Exynos kullanan Galaxy S serisi cihazlar da vasat sizin için. İlla ben de böyle konuyu farklı yerlere mi çekeyim sizin gibi?
Sacmalamaya devam edecek misin? Ona gore konusmaya devam edecegim. Biz Exynos gommuyoruz. Exynos 1380'i de gommuyoruz. Snapdragon 865'ten daha kotu oldugunu soyluyoruz. Yazilanlari dogru okumak yerine kendi anlamak istediginiz gibi okumayin. Exynos 1380, muadil SoC'lara gore iyi bir SoC. Amiral gemisi cihazlarda bulunan Exynos 2100 ve Exynos 2200 de yine iyi. Exynos 2100 ile Snapdragon 888 zaten ayni uretim bandindan gectiler. Ikisi de Samsung uretimi. 2100 gomen 888'i de gommeli, ki bu da sacma bir sey.

Lütfen en azından profilinizdeki rozete saygınız olsun da mantıklı yorumlar yapın ya. Orada ben çip yaşlandı yoruldu mu diyorum? Her güncellemede işlediği kodlar değişiyor ve özellikle güncel uygulamalarda o kodları okurken daha fazla enerji sarf ediyor ve cevap süresi uzuyor demeye çalışıyorum. Dolayısıyla ilk güne kıyasla performans farkı oluyor. Tüm uygulamalarınız ve yazılımlarınız 2020 yılında çıkan versiyonları ile deneyin daha sonra güncel versiyonları deneyin ve farkı görün lütfen ya bunu bile anlatamıyoruz direniyorsunuz. Bir de fiziksel olarak yavaşlıyor demişsiniz. Fiziksel olarak S3 mini bile yavaşlamaz kullandığınız kelime nedir ne değildir anlamına bir bakıp da kullanın. Fiziksel kelimesi burada kullanılmaz cümleyi süsleyerek haklı çıkmak dışında.

Ayrıca S20 FE kamerası günümüz için öyle övdüğünüz kadar güzel falan değil ortalama bir kameraya sahip. Dolayısıyla üstte dediğim gibi profesyonel fotoğrafçı değil normal bir kullanıcı kullanıyorsa S20 FE kamerasından da memnun kalacak A54 kamerasından da. Oklar bir oraya bir oraya kayar çünkü fotoğraf çekiminde A54 yapay zeka nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyor ve ışığa göre segmentinde gerçekten çok başarılı fotoğraflar çekiyor. Snapdragon'u bu kadar övüyorsunuz harika muazzam diye o zaman Exynos kullanan Galaxy s serisi cihazlar da vasat sizin için. İlla ben de böyle konuyu farklı yerlere mi çekeyim sizin gibi?
S20 FE ile A54 arasındaki kamera farkı önemli değil deyip ''güncel uygulamalarda o kodları okurken daha fazla enerji sarf ediyor ve cevap süresi uzuyor'' demeniz ilginç cidden. Belirttiğiniz durumun doğruluğu ya da yanlışlığına takılmıyorum, en basitinden S9, S10 gibi modellere baksanız 5-6 yıllık SoC'lara sahipler ve güncel programlarda, ya da eski programların güncel sürümünde herhangi bir tepkisellik, yavaşlık, kararlılık sorunları yok. Exynos 9820'nin crude gücüne sahip 2023 çıkışlı bir mid ya da super mid SoC'un tek artısı daha az ısı enerjisi yayması olur. Tekrar söylüyorum, biyolojik varlık değil bunlar, bunun yanı sıra mimarilerinin, güncel programlara uyumsuz olması gibi bir durumda olamaz. Exynos 9820 gibi SoC'ların eff. çekirdeklerini günümüz 1380 gibi SoC'ların prime & 2. öncül çekirdeklerinde kullanıyorlar çünkü.

Enerji tüketimi kısmına da değineyim; Exynos 1380'in 2-3 watt yakıp 865'in 7-8 watt yakması gibi bir durum olamaz. 865 dediğimiz yonga 5,5 wattı geçmeyen ve enerji verimliliği bakımından gelmiş geçmiş en iyi SoC'dur. Bahsettiğiniz ''cevap verme süresi'' noktasına da detaylı olarak değindiğimi düşünüyorum.

Zamanında isteyip de alamadığın telefona hayran kalıp böyle uzun uzadıya yanlış yazılar yazmak yerine deneyimleyin veya kullanıcı yorumlarını okuyun da daha fazla gülmeyelim size.
S21 FE kullaniyorum aktif olarak. Seninle daha fazla tartismama karari aldim, sana yanlis bildigin bilgilerinde iyi gunler dilerim.

Konu sahibine son cumlem, S20 FE almasi yonundedir. Cok guncellemeye takintiliysan da butce arttirip Realme GT 2'ye yonel. Arkadaslarin yapmis oldugu komik A54 onerisinden de uzak dur. A54, bulundugu fiyatta hicbir alanda en iyi degil.

Gunumuz icin guzel degil, ama butcesi dahilinde muadillerine kiyasla en iyisi. Yoksa ısocell GN5 + Snapdragon 8 gen 2 bulunduran telefonlar varken S20 FE kim ki kamerada cok iyi olsun.

Sacmalamaya devam edecek misin? Ona gore konusmaya devam edecegim. Biz Exynos gommuyoruz. Exynos 1380'i de gommuyoruz. Snapdragon 865'ten daha kotu oldugunu soyluyoruz. Yazilanlari dogru okumak yerine kendi anlamak istediginiz gibi okumayin. Exynos 1380, muadil SoC'lara gore iyi bir SoC. Amiral gemisi cihazlarda bulunan Exynos 2100 ve Exynos 2200 de yine iyi. Exynos 2100 ile Snapdragon 888 zaten ayni uretim bandindan gectiler. Ikisi de Samsung uretimi. 2100 gomen 888'i de gommeli, ki bu da saçma bir şey.

Az önce A54 kullandığımı iddia etmiştin hatta. Yorumlama konusunda pek yarışamam sanırım sizinle :D

S20 FE ile A54 arasındaki kamera farkı önemli değil deyip "güncel uygulamalarda o kodları okurken daha fazla enerji sarf ediyor ve cevap süresi uzuyor" demeniz ilginç cidden. Belirttiğiniz durumun doğruluğu ya da yanlışlığına takılmıyorum, en basitinden S9, S10 gibi modellere baksanız 5-6 yıllık SoC'lara sahipler ve güncel programlarda, ya da eski programların güncel sürümünde herhangi bir tepkisellik, yavaşlık, kararlılık sorunları yok. Exynos 9820'nin CRU'de gücüne sahip 2023 çıkışlı bir mid ya da super mid SoC'un tek artısı daha az ısı enerjisi yayması olur. Tekrar söylüyorum, biyolojik varlık değil bunlar, bunun yanı sıra mimarilerinin, güncel programlara uyumsuz olması gibi bir durumda olamaz. Exynos 9820 gibi SoC'ların eff. Çekirdeklerini günümüz 1380 gibi SoC'ların Prime & 2. öncül çekirdeklerinde kullanıyorlar çünkü.

Enerji tüketimi kısmına da değineyim; Exynos 1380'in 2-3 watt yakıp 865'in 7-8 watt yakması gibi bir durum olamaz. 865 dediğimiz yonga 5,5 wattı geçmeyen ve enerji verimliliği bakımından gelmiş geçmiş en iyi SoC'dur. Bahsettiğiniz "cevap verme süresi" noktasına da detaylı olarak değindiğimi düşünüyorum.

Ney ne ne S9 ve S10'larda yavaşlama sorunu yok mu? Lütfen S9+ kullanan kullanan arkadaşımı çağırayım, Android 10 sürümüne sahip ve yazılımına dışarıdan hiçbir müdahalede bulunulmamış cihazla Discord'dan görüntülü arama yapalım kanlı canlı size göstereyim. Sorun var mı yok mu bu yalan iddialarınızı çürütmek istiyorum. Hatta gerekirse konu açayım canlı canlı göstereyim de yalan iddialar bir güzel düşsün. Samsung S20 ailesinin altındaki modeller (S10, S9, S8) ciddi performans kaybı yaşadı. O yorumdan sonrasını okumak bile saçmalık. Ayrıca tepki süresi artmadı diyorsanız tartışmaya devam etmenin manası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an baktığım model S20FE. Oyun ve sosyal medya için kullanacağım. Oyun dediğim yani sadece FIFA Mobile. S20FE alınır mı? Beni kaç sene götürür?

Bu fiyat bandında alacağın en iyi telefondur S20 FE.
Rakiplerine göre tek geri kaldığı nokta güncelleme desteği diğer her şeyiyle önde güç tüketiminde de SD 888'den daha verimli

Ben mantıklı şekilde yorumlayıp tepki verdiğimde toxic cevaplar verip konuyu değiştirdiğiniz için ben de senin gibi konuyu saptırarak yorumlamaya başladım. Az önce A54 kullandığımı iddia etmiştin hatta. Yorumlama konusunda pek yarışamam sanırım sizinle :D

Yoo? Oyle bir şey demedim.

Sebebini gordum, gecmis konularda kardesine A54 almissin, oradan gelen bir karin agrin varmis. Maalesef ulkenin genel problemi, aldigi her cihazi cok iyi ve rakiplerinden ustun saniyor.

Eee ne oldu şimdi bana salladığın iddialar buz gibi sana döndü. Kullandığın cihazı en iyi cihaz sanıyorsun :D

Ne anlatiyorsun kardes sen ya :ROFL: Ben S21 FE mi ovdum? Exynos 2100 ile 888 ayni uretim bandindan gecmis demek, Exynos 2100 ovmek mi oluyor? Size farkli uslupla konusurdum da forum kurallari izin vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolayısıyla üstte dediğim gibi profesyonel fotoğrafçı değil normal bir kullanıcı kullanıyorsa S20 FE kamerasından da memnun kalacak A54 kamerasından da. Oklar bir oraya bir oraya kayar çünkü fotoğraf çekiminde A54 yapay zeka nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyor ve ışığa göre segmentinde gerçekten çok başarılı fotoğraflar çekiyor.
Allah Allah, 4.9 TOPS DSP ile 15 TOPS'luk Hexagon 698'den iyi NPU nasıl oluyor?
Ha bir de Spectra 480'den iyi işleyecek?
1380'in ISP'si önce 4K 60FPS video işleyebilecek güce sahip olsun sonra fotoğrafta da geçer.

Bahsettiğin düşük ışık olayı IMX766, IMX555'ten büyük olduğu için kimi çekimlerde öne geçebiliyor. Bunun Exynos 1380 ya da yapay zeka ile hiçbir alakası yok. Keşke bilgi edindikten sonra konuşsan.

Ney ne ne S9 ve S10'larda yavaşlama sorunu yok mu? Lütfen S9+ kullanan kullanan arkadaşımı çağırayım, Android 10 sürümüne sahip ve yazılımına dışarıdan hiçbir müdahalede bulunulmamış cihazla Discord'dan görüntülü arama yapalım kanlı canlı size göstereyim. Sorun var mı yok mu bu yalan iddialarınızı çürütmek istiyorum. Hatta gerekirse konu açayım canlı canlı göstereyim de yalan iddialar bir güzel düşsün. Samsung S20 ailesinin altındaki modeller (S10, S9, S8) ciddi performans kaybı yaşadı. O yorumdan sonrasını okumak bile saçmalık. Ayrıca tepki süresi artmadı diyorsanız tartışmaya devam etmenin manası yok.
Aynen öyle. Arabirimde, WhatsApp, Instagram, YouTube gibi gündelik programlarda gayet smooth çalışıyorlar, S8 nadir de olsa frame drop yiyebilir ancak S9 ve özellikle S10'un sizin hypeladığınzı kadar yavaş çalışmasına imkan yok, zira S10+ kullanan arkadaşım var ve buna dayanarak bunları söyleyebiliyorum.

Aynen öyle. Arabirimde, WhatsApp, Instagram, YouTube gibi gündelik programlarda gayet smooth çalışıyorlar, S8 nadir de olsa frame drop yiyebilir ancak S9 ve özellikle S10'un sizin hypeladığınzı kadar yavaş çalışmasına imkan yok, zira S10+ kullanan arkadaşım var ve buna dayanarak bunları söyleyebiliyorum.

Samsung membersda S8 S10 Plus kullanan kişiler var ve herhangi bir şikayetleri yok A14 A13 gibi kasıyor şikayetleri de yok.

Şu işlemciye kafam takıldı A54 daha 60FPS veremiyor ama S20 FE her grafikte sabit 60FPS veriyor şimdi şey diyenler olur A54 daha optimize edilmedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı