S20FE / A34 / A54 nasıldır?

SE 2020 kullanıyorum ve her konuda S20 FE ile iddialaşabilir benim gözümde. 3 yılını devirmiş bir Samsung cihaz o neticede.

Hocam siz eski her Android cihazı kullanılamaz olarak kabul ediyorsunuz sanırım. Anlık Redmi Note 8 kullanıyorum 2019 çıkışlı telefon. Hala aynı performansı vermese bile idare ediyor. Isınma konusunda şarjda biraz ısınıyor ama oyunlarda hala ısınma yok. Donma yok. Redmi serisi bir cihaz için güzel şeyler. O zaman bu telefonda SE 2020 ile yarışabilir.

Merhabalar bende 2017 den bu yana xiaomi mi note 3 kullanıcısıydım tabi o zamanlar xiaomi henüz Türkiye ye bile giriş yapmamıştı mağaza anlamında, ithalatcı garantili yanılmıyosam hepsiburada üzerinden almıştım , özellik olarak belkide o zamanların en iyi android cihazı olabilirdi. Tabi baya uzun bir süredir güncelleme almamış olmasına rağmen hala iyi sayılabilecek android cihazlardan hızlıymıştır. Bütçem cok olmadığı için ve 20fe bulunduğum ilde artık bulunmamasından dolayı. A54 tercih ettim bu konuyu actığım günlerde almıştım Kamera ışıklı ortamda cozutuyor diyebilirim. Kamera dışında ihtiyaçlarım dogrultusunda cihazdan memnunum. (oyun oynamıyorum bu konuda yorum yapamayacağım kusura bakmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…