S20FE alınır mı?

Bütçe
10000-17000

MutluPatates

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba telefon almaya karar verdim normalde realmegt 2 alacaktım ama şu an fiyatları çok uçmuş o yüzden vazgeçtim. Şu an aklımda 20FE, 21FE ve POCO F5 var. Param oldukça kısıtlı bu yüzden fazla harcamak istemiyorum. Telefon günlük kullanımda götürse yeter ağır oyun neredeyse hiç oynamıyorum, fotoğraf da çekmiyorum genelde video ve müzik dinlerim. Güncelleme için düşüncem şu an Android 9 kullanıyorum 13e kadar destekliyor sanırım 20FE beni rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Ben 9 aydır kullanıyorum memnunum Samsung S23 serisine verdiği önemli özellikleri bu cihaza da verdi image clipper obje silgisi vs gibi A serisi güncelleme alacak ama gelen güncelleme S serisine verdiği özellikleri kapsamayacağı için çok da önemli olmuyor

Ben 9 aydır kullanıyorum memnunum Samsung S23 serisine verdiği önemli özellikleri bu cihaza da verdi image clipper obje silgisi vs gibi a serisi güncelleme alacak ama gelen güncelleme s serisine verdiği özellikleri kapsamayacağı için çok da önemli olmuyor.

Dediğim gibi fotoğraf benim için en sonlarda yer alıyor batarya konusu daha önemli s serisi ve a serisi arasında özellik farki olarak neler vardir bakabilecegim site gibi bir yer var mıdır?

Dediğim gibi fotoğraf benim için en sonlarda yer alıyor batarya konusu daha önemli s serisi ve a serisi arasında özellik farki olarak neler vardir bakabilecegim site gibi bir yer var mıdır?
Batarya konusunda en fazla 1 gün dayanıyor herhangi bir iddiası yok anladığım kadarıyla M serisi yada A serisi senin işini görür karşılaştırma olarak epey den bakabilirsin

Merhaba telefon almaya karar verdim normalde realmegt 2 alacaktım ama şu an fiyatları çok uçmuş o yüzden vazgeçtim. Şu an aklımda 20FE, 21FE ve POCO F5 var. Param oldukça kısıtlı bu yüzden fazla harcamak istemiyorum. Telefon günlük kullanımda götürse yeter ağır oyun neredeyse hiç oynamıyorum, fotoğraf da çekmiyorum genelde video ve müzik dinlerim. Güncelleme için düşüncem şu an Android 9 kullanıyorum 13e kadar destekliyor sanırım 20FE beni rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

F5'in dengi S22-S23 arası zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı