A54 5G vs 20FE mi?

S20 FE'nin A54'e göre ezici düzeyde daha iyi video stabilizasyonu var. Doğrudan daha iyi sensor ve Npu'ya sahip.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kaldı ki Note 10 Plus bile video stabilizasyonunda A54'ü geçiyor.

S20 FE, daha güçlü CPU'dan dolayı sanılandan uzun ömürlü. Ayrıca en stabil One UI sürümlerinin birinde desteği kesiliyor.

Ayrıca A54, 2019 Flagship'inden bile daha zayif.

Sorsan eski diye kasıyor derler. Halbuki SoC farkı her şeydir.

Dediğinizi dikkate alacağım teşekkür ederim. Peki hocam beni idare eder mi S20 FE günelik kullanımda vs. 4.5 sene kullanır yeni alırım yüksek ihtimal.

Dediğinizi dikkate alacağım teşekkür ederim. Peki hocam beni idare eder mi S20 FE günelik kullanımda vs. 4.5 sene kullanır yeni alırım yüksek ihtimal.

Bence a54 almalısın. Sana daha çok hitab eden ve ihtiyaçlarını daha kolay karşılayacak olan bir telefon.

4.5 sene sonra S20 FE gene idare edecek ama Android 17 almış A54 bugünkü performansını hayatta veremeyecek.
Guncelde S10 bile A54'ten üstün performans sunarken bu kıyaslamayı yapıyoruz. S10, 4 yaşında hatta 5'ine girecek bir flagship henüz 1 yaşında dahi olmayan mid-range'den daha üstün performans veriyor.
Bir de 5G yok FE'de yani yavaş yavaş modemlerde 5G'ye geçiliyor.
Ülkede birçok yerde 4.5G bile sikintiyken dert edilecek son şeydir 5G. Exynos 1380'in LTE Cat. 22 desteği yokken SD 865'te var. Bu doğrudan daha iyi bağlantı demek.
Kaldı ki SD 865'in modemi Exynos 1380'den daha üstün. Daha yüksek hızları destekliyor ve bantlari daha geniş.

4.5 sene sonra S20 FE gene idare edecek ama Android 17 almış A54 bugünkü performansını hayatta veremeyecek.
Guncelde S10 bile A54'ten üstün performans sunarken bu kıyaslamayı yapıyoruz. S10, 4 yaşında hatta 5'ine girecek bir flagship henüz 1 yaşında dahi olmayan mid-range'den daha üstün performans veriyor.

Ülkede birçok yerde 4.5G bile sikintiyken dert edilecek son şeydir 5G. Exynos 1380'in LTE Cat. 22 desteği yokken SD 865'te var. Bu doğrudan daha iyi bağlantı demek.
Kaldı ki SD 865'in modemi Exynos 1380'den daha üstün. Daha yüksek hızları destekliyor ve bantlari daha geniş.

Hocam j2 kullandım bir aydan fazla sürece ve her uygulamayı açtı. İki oyun yüklüydü akıcı şekilde oynadım. İnstagram kasıyordu sadece biraz. Arayüz falan da gayet akıcıydı. A54 perfomansı düşecek diye kendimizi kandırmayalım. Her telefonun performansı düşer. Samsung'un en dandik telefonunu bile alsa 5 yıl çok çok rahat kullanır. İster s20 alsın ister a54. Ben a54 almasını öneriyorum çünkü s20 alması için bir sebep yok ortada. Adam oyun az oynarım diyor, kamerası da kötü olmasın diyor. S20'nin üstün yanları performansı ve kamerası. Performans farkını bu adam hissetmeyecek çünkü günlük kullanım amacı ile telefon alıyor. Kamera da kötü olmasın demiş. A54 de kötü değil gayet iyi bir kamera. Tabii ki s20 kadar değil ama yine de arkadaşın ihtiyacını karşılar nitelikte. Şimdi bu arkadaş s20 alsa isterse performansını 10 sene korusun, günde iki kere şarja takınca, yanında koskoca powerbank ile gezince, sosyal medyada gezerken bile telefon ısınınca performans ve kameranın hiçbir önemi kalmaz. Güncel cihazı alsın geçsin işte. Eski BMW'ler de daha performanslı ve konforlu ama yeni kasa Egea'yı tercih etmek daha mantıklı öyle değil mi? Adam telefondan rdr2 oynamayacak ya. A54'ün performansı düşse bile hayli hayli yetecektir alacak olan kişiye. Karşı taraf kamera ve oyun odaklı olsaydı s20fe derdim ama bu durumda a54 çok çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı