S21 ailesi alınır mı?

Hemen cevabı vereyim; hiçbiri alınmaz. Şimdi neden böyle dediğime yakından bakalım.

S21 ailesinin genel özellikleri;
Exynos 2100'den güç alan bu aile kamera konusunda bir ilginçlik yapıp ana kamerayı 12 MP yapıp telefoto kamerayı 64 MP yapmış. Merak edenler için; Ultra geniş açılı kamera da 12 MP. Neden böyle bir yol izlendi anlamıyorum. Fotoğraf kalitesinde çok bir etkisi yok MP değerinin fakat en azından ana kameranın 32 MP olmasını beklerdim. Her neyse, ekran ile devam edelim. Artık Samsung dediğimiz zaman aklımıza gelen AMOLED ekran ile geliyorlar ve bütün aile 120Hz yenileme hızına sahip. Özellik olarak fena değiller fakat F/P olarak cidden sonlarda bulunuyorlar.

Fiyatlar için;

Samsung şu an nasıl bir yol izliyor bilmiyorum fakat Note 21 ailesi bu arkadaşlardan daha pahalı olacak. Böyle dememim sebebi; içinde GPU olarak AMD grafik yongası kullanacaklar. Sırf AMD'nin adı bile +500TL iken GPU olayını düşünmek bile istemiyorum. S21 serisi ise şu ankimsenin almasını doğru bulmuyorum. İlerleyen zamanlarda fiyatı düşecektir. En düşük modelin bile 13K olması normal bir olay değil. Eğer beklemek bu arkadaşların fiyatını düşmesini bekleyemeyecekseniz iPhone 12 ailesine, mi 11 ailesine veyahut OnePlus modellerine bakın. En azından fiyatlarının hakkını veriyorlar.

Son olarak; sizler S21 ailesini nasıl buldunuz?
@BERWAR hocam siz ne düşünüyorsunuz?

En sağlam yöntem az ve öz model çıkarmaktır. Apple, OnePlus ve Huawei belli seriler oluşturdu ve bu serilere ürün çıkartıyor. Samsung ise her gün yeni seri ile güne başlıyor.

Samsung her segmenti yönetmeye çalışıyor. Orta segmentte gayet iyi bir söz hakkı var. Amiral gemisi segmentinede giriş yapıyorlar.

Zaten Note serisinin fişi çekilecek.
Devam edeceklerini açıkladılar, ancak devam edecekse eski şanına kavuşması gerek. S serisiyle benzer özellikte gelmemeli, böyle gelecekse Note serisinin artık espirisi kalmıyor. Note serisinin yeri her zaman ayrıdır, hiçbir alternatifi olmayan bir seri, hep özeldi. Sonlandırılmasını istemem, ancak bu şekilde olmasını da istemiyorum.

Alınmaz sıfır olarak alınmaz en azından. 10 k ya aldın diyelim zaten telefon 1 ay sonra hemen hop 2 k düşüyor :D ikinci elde zaten ölü ölü teklifler. iPhone candır, en azından değerini koruyabilen tek telefon ;)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı