S21 Plus Snapdragon alınır mı?

• Konuyu başlatan 344769
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 4.338
Mersis no sorgulatınca samsungshop çıkıyor. Yine de Samsung'un desteğine mağaza onlara ait mi diye sorabilirsin.
Samsungla görüştüm kendilerinin böyle bir mağazaları olduğundan bile haberleri yok, snapdragonun tr de satışı olmadığını iddia ediyor temsilciler ancak. Gittigidiyor ile görüştüm samsung resmi satıcısının gerçekten olduğunu ve ürünün snapdragon işlemcisinin olduğunu 3 kere teyit ettik. Samsung'da ciddi bir iletişim sorunu ve call center agent'larında ciddi bilgi eksikliği var. Adamlar daha resmi satış kanallarına bile hakim değiller. Özetle, gittigidiyor resmi satıcısı samsung_turkiye ve snapdragon ibaresi doğru.

İade etmeyin tüketici hakem heyetine şikayet edin. Telefon da sizde kalır ücret de iade edilir. Bu kadar yalan yanlış bilgi verilmemeli gerçekten!!!

Elinize ulaştı mı? Snapdragon işlemciyi doğrulayabildiniz mi? @sdryvz
Hayır. Arkadaşa Exynos göndermişler. Ben de siparişi iptal ettim. Samsunga bu durumu bildirdim. Samsung satış yöneticilerine bu konu iletildi. Yetkili kişi Snapdragon işlemcilerin tr de kesinlikle olmadığını belirtti. Exynos ile Snapdragon arasında bariz bir fark olmadığını. Dilersek bu konu ile ilgili şikayet kaydını açabileceğimizi söylediler. Uğraşmadık.

Exnos geldi maalesef. Kutuyu da açtım. Bu kadar yalancı olunmaz.
Bu arada biz de siparişi iptal ettik. Durumu samsunga mail attık dönüş yaptılar. Bu konu ile ilgili yanlışlık-yazım hatası olduğunu söylediler.
Zaten Exynos 2100 işlemcilerin SD888 den son güncellemelerden sonra önüne geçtiğini söylediler. Isınma sorunu ve pil optimizasyonu konusunda ciddi iyileştirmeler yapılmış.

Hıyar çıkabilir. Ama alınır mı derseniz S21 FE de kaliteli onun da Snapdragon

Exnos geldi maalesef. Kutuyu da açtım. Bu kadar yalancı olunmaz.
Exynos gelmesi çok daha iyi olmuş, son güncelleme ile Exnos Snapdragonu geçmiş görünüyor
Screenshot_20220417-232400_YouTube.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı